blacklight diyosun sen. tmm anladım ama sendeki kısa durunca soruyum dedim. deneyim bakalım zaten odamın tavanına da alıcaktım uv oluyor aynı zamanda bu ışıklar
sagam olmus hocam bende klavyemi göremeseydim kullanırdım ama moni yeterince aydınlatıyor
quote:
Orjinalden alıntı: kyle007
blacklight diyosun sen. tmm anladım ama sendeki kısa durunca soruyum dedim. deneyim bakalım zaten odamın tavanına da alıcaktım uv oluyor aynı zamanda bu ışıklar
ozaaman en büyüklerinden al florasan tipli olanlardan madem odanın tepesine koyacaksın! Wow disco gibi olur valla
cok iyi bi mod oldu buharika calıştın kardeş tebrikler
saolasın ya arkadaşlar bu lamba fazla yanınca dalgalanma yapıo acaba florasanı ölmüş mü_ yarın değiştirttireyim bari!
hocam naptın klavye oraya nasıl carpsın ya su alman cocuk gibi oyun oynamıyorsa sorun yok oynadıgınıda sanmıyorum
olmaz mı abi saol beni düşündüğün için :) çok portatif bişi yarın foto çekip koyim bari...
ufff naptın hocam sen yakında ufo yapıp ayada gidersin
:D ehe güzel olmuş mu? janjanlı oldu :p ya ışık düzeldi galiba ... Girişinde oturmamış tam ... sorun yok
bu adıgın zımbırtı uv katotlardan dahamı ii sonuc veriyor? ona göre katotları atim onlardan alim
quote:
Orjinalden alıntı: devilucifer85
:D ehe güzel olmuş mu? janjanlı oldu :p ya ışık düzeldi galiba ... Girişinde oturmamış tam ... sorun yok
8 W T5 Black light Blue markası evet bence bunlar neonlardan daha güzel! :) hele şu fosforlu kalemlerden alıp hani su ile çalkaladığımızda fosforlu su oluyor ya dehşet gözüküyor!
hadi ya peki hocam bunun fiyatı ne kadar ve nereden bulabiliriz?
elektrikçilerden bulabilirsiniz!
fiyatı 15 ytl var!
Arkadaşlar yeni resimler ekledim!
Daha net gözüküyor fotolar ...
gerçekten çok güzel bi mod olmuş, kalvyenin üstüne taktığın ışık kaç cm daha uzunlarını bulabilirmiyiz?
valla onun yan tarafında bir çıkışı daha var 2 lambayı paralel bağlayabilirsiniz isterseniz... 35 cm benim lamba... saol yorum için!
Valla hocam bravo yani benim bittiğim nokta kasanın kapağına bu kadar zor bir modeli çıkarmandır tam bir el işçiliği tebrik ediyorum.Daha güzel şeylerde bekliyoruz
süper olmuş bence cıdden cok ıyı ugraşmıs bıde baya ...