Şimdi Ara

<^F33L^ > - Düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
2
Favori
36.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya zamanında dekupaj ile dalmıştım uç kırıldı zaten dekupaj da emanetti öle yarım kaldı 5 aydır kapaksız kasam
  • mmm ... dalmasaydın keşke işte git al dediğim yerden idare eder.. :) arkadaşlarınınkini de yaparsın :) uç olsa yapıcam şimdi de :( yok ama :(
  • o hayvanın kafasını kesemiceksin bence
  • hallederim ben ... rahat ol kabiliyet meselesi
  • devam devam güzel oluyor
  • baya zorlanacaksın
  • abi yarın bitiricem ya o oyma işlemlerini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3x0rCisT

o hayvanın kafasını kesemiceksin bence

kardeşimde bu azim varken betonu bile deler çok istekli çalışıyor belli, güzel olacağından adım gibi eminim. başarılar kardeşim, takipteyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

sana sole bır onerım olabır;

yan kapaktakı fan kalsın

kapagı kes plexy yap ama aynı zamanda ustune fanı tak bolece baya guzel olur

• quote:

Orjinalden alıntı: VIP06

quote:

yan kapaktakı fan kalsın

mm ben de öle düşündüm de valla ozaman kötü durrur muş gibi gelio bana bilemiorum yani :( sorun değil plexi yapmak da.. onun yerine o fana ışık taksam nasıl olur?

Bu arda kesim işlerine devam ediyorum... AKşaama fotoları koyarım... Kesime devam ... Grz

• quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

quote:

Orjinalden alıntı: VIP06

quote:

yan kapaktakı fan kalsın

mm ben de öle düşündüm de valla ozaman kötü durrur muş gibi gelio bana bilemiorum yani :( sorun değil plexi yapmak da.. onun yerine o fana ışık taksam nasıl olur?

Bu arda kesim işlerine devam ediyorum... AKşaama fotoları koyarım... Kesime devam ... Grz

o fan pc yi soğutmada büyük rol oynuyor bence kalsın

• Bu kasanın neresini kesiyon anlamadim ben.solda fan yokmu bunun
  • sağ tarafı kesiyorum valla şimdi zımparalama işlemine geçtim... 1 saaat sonra resmileri koyarım hakkaten güzel oldu ya... neyse görüşürüz... devam ediorum zımparalamaya....
  • Eve4t arkadaşlar bugunluk bu kadar benden ama gene hakkaten güzel oldu ya uğraştırdı baya... yarın sprey boya alıp o kestiğim yerlere yakın yerlere sıkacağım... sonra bir de kadıköye gidip neon alıcam... en alttaki resimde plexi nin arkasında lamba var... bir de neon koyunca süper olucak

Bu sabah gittim uç aldım... tanesi 1ytl çok fazla ama olsun değer...
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

İlk çıkan parça Sanki yüreğimden koptu
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

tornavida ve kesim ... Şimdi kesince parçalar oynuyor ya o yüzden tornavida ile sabitledim...
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

Zımparalama işlemleri...
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

<^F33L^ > - Düşünüyorum

İşte canavar
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

Yafoto çekerken kapağı bile temizlemedim :) Yarın bu kapak olayını bitiricem... benim kasamın altında başka bi kasa var beyaz ... Onu da siyaha boyim bari... Şimdi pes zamanı beyler görüşürüz :)

Ya şu minik kırmızılıklar foto çekerken oldu ... heralde yarın sprey ile boyayınca geçer!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 18 Eylül 2006; 18:25:06 >

• oo hocam mükemmel olmuş ya şahsen ortadaki kaplamı pantermi neyse o olmasa bile süper durucak

emeğine sağlık
  • eywallah kardeşim... panter olmazsa orası çok açık olur valla o panter mi ne beni baya uğraştırdı... ehe bu gece kasa kapağım ile uyucam
  • Senden bişi rica edebilirmiyim bu deseni bilgisayardan bulduysan bana da yollayabilirmisin az kaldı 2 hafta sıkarsam kendimi orginal dremel bile alabilirim
  • vay anasını güzel olacağını tahmin etmiştim ama bukadarda olmazki belki bende ilerde bir diremel alıp buna benzer birşeyler yaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

Eve4t arkadaşlar bugunluk bu kadar benden ama gene hakkaten güzel oldu ya uğraştırdı baya... yarın sprey boya alıp o kestiğim yerlere yakın yerlere sıkacağım... sonra bir de kadıköye gidip neon alıcam... en alttaki resimde plexi nin arkasında lamba var... bir de neon koyunca süper olucak

Bu sabah gittim uç aldım... tanesi 1ytl çok fazla ama olsun değer...
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

İlk çıkan parça Sanki yüreğimden koptu
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

tornavida ve kesim ... Şimdi kesince parçalar oynuyor ya o yüzden tornavida ile sabitledim...
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

Zımparalama işlemleri...
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

<^F33L^ > - Düşünüyorum

İşte canavar
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

Yafoto çekerken kapağı bile temizlemedim :) Yarın bu kapak olayını bitiricem... benim kasamın altında başka bi kasa var beyaz ... Onu da siyaha boyim bari... Şimdi pes zamanı beyler görüşürüz :)

Ya şu minik kırmızılıklar foto çekerken oldu ... heralde yarın sprey ile boyayınca geçer!

bu deseni Under Ground da görmüş gibiyim ama arkadaşım çok güzel oluyor çalışman benim gibi kabiliyetsizlere baya bi zor durumda bırakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gry054 -- 18 Eylül 2006; 19:04:26 >

• valla helal olsun hocam sende baya ustaymıssın ya
    güle güle kullanıver
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.