Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FAAEAL 64 ?, 5N OCC gümüş kablolu earbud = 50? Satın Al 7 Ağustos 2017 08:41 1 1 FAAEAL 64 ?, 5N OCC gümüş kablolu earbud = 50? Ürün aliexpressden alınmıştır. Artık satışta yok sanırım. Diğer 8$ lık faaeallerden değildir kablosu 5N OCC dir. Ben aldığımda 17 dolardı.Ürünü bayağıdır elimde ancak başka kulaklıklarımda olduğu için sürekli bir kullanım olmadı, ancak bi ara ürünü kurcalarken sürücüsü kapağıyla birlikte elimde kaldı Satıcıyla konuştum yedeğini yolladı, lehimleyince sıkıntı halloldu. Şuan hiçbir sorunu yoktur.Not: Resimdeki kulaklığın üstündeki kırmızı padler bana aittir. Nasıl gözüktüğünü görmeniz açısından paylaştım. Kutunun içindekiler sizindir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ╪Satılık Açık Ve Orijinal Parfümler╪ Satılık General Mobile 4G (Tek Sim) 250tl Satılık Versatil Kalemler satıştan vazgeçildi silinebilir