Bildirim
FABİA HAVALANDIRMA IZGARALARI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
şenol kardeş... öncelikle şunu söyliyeyim bu sorun 2007 öncesi skodalarda kronik bir problem benimde 4 de arızalı tamir etmeye kalktım yapamadım . yan sanaii yok çıkmacıları dolaştım çok nadir bulunuyor olanda orjinali ile nerdeyse aynı fiyata satıyor ... orjinal fiyatı 6 ay önce 4 ü 400 tl idi çıkmacılarda 395 tl ye veririm dedi , şaka değil . neyse bende bayağı araştırdım en sonunda yurt dışı sitelere bakmak aklıma geldi. kardeş ebay sitesinde buldum. 4 parçayı adam 27 paunda veriyor ada 100 tl yapıyor + türkiyeye kargo 70 tl 4 ünü 170 tl ye aldım yeni aldım .... benim tavsiyem çıkmacıyarı dolaş eğer istanbuldaysan ümraniye tarafına bak derim ben araştırdım ama çok tok satıcılar ... ben sana ebay ın linkini atayım.
adam orta kısmı 10 paunda veriyor . 35 tl türkiyede 220 lira felan ha kargo ile 50-60 şı bulur ama değer yani...
derdini anlıyorum bende bayağı uğraştım ...
-
fiyat cidden iyiymiş. eski aracımda (fabia) aynı sorunu bende çekmiştrim. en sonunda saçmalayığ sağını solunu japonlamıştım. O zaman bu ürünü görsem kesin alırıdm, fiyat çok iyi -
Eski Vag grubu araçların kronik sorunu bu havalandırma kapakçıkları herhalde. -
quote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
Eski Vag grubu araçların kronik sorunu bu havalandırma kapakçıkları herhalde.
şu ızgaralara takılan kokular araçların havalandırma ızgaralarının içine etmişti resmen. O kadar narinki parça az ittirseniz kırılcak nerdeyse -
Çok dandirik bir parça dokunsan elde kalıyor -
çok teşekkür ederim, siteyi inceleyeceğim, dün işten çıktıktan sonra yalova sanayiye gittim, şansıma bir gün öncesinden octavia parçalanmış, orta ızgarasını buldum, 100 tl ye aldım, sağ ve sol ızgaralarını bulamadı adam, onlarda olsaymış iyimiş. hakikaten siteden bakıyorum bütün bu tür araçların ızgaraları hep dağınık, çinlileri uyandırmak lazım aslında onlar bu konuya el atmaları lazımdı, yan sanayisi nasıl oluşmamış bu işin anlamadım. iyi günler diliyorum, siz bulursanız haberdar edin beni de:)))) -
ebay.com bağlantısına tıkladım ancak yabancı dilim hiç olmadğı için işin içinden çıkamadım:)))) keşke siparişi beraber verseymişiz... -
aynı sorun bende de var.fabianın en kötü parçası.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X