Şimdi Ara

Fabia mı Getz mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
0
Favori
12.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski kasa corsa ile Clio II Hb gerçekten Fabia nın yanında rakip bile olamaz. Gerek teknolojik alt yapı. Gerek malzeme kalitesi gerek sağlamlık. Aslında Fabia 2002 yılında piyasaya çıkan yuvarlak farlı Polo ile aynı alt yapıya sahip. zaten dikkatli gözlerle bakarsanız iç mekandaki malzeme kalitesi hariç hemen hemen aynı araçlar. Fabia gerçekten parasının hakkını veren bir otomobil bence bir kullanın fikirleriniz nasıl değişiyor.
  • Fabia'nın eski tasarımı kötüydü sadece .. Tasarımından aracı kötülemeyin.

Fabia mı Getz mi
     Fabia mı Getz mi

• Merhaba. Geçen yaz uzun araştırmalarım sonucu skoda fabia almaya karar verdim.2004 1.4 cc 101 hp Choice modelini aldım. Bir yılda 22000 km yaptım. Aralıksız 12 saat kullandığım oldu. Ne bir arıza verdi ne de beni yolda bıraktı. Otobanda BMW lerle Audilerle arkadaşlık yaptım. En son 190 ı gördüm. Acemi olduğum için korktum daha da çıkardım isteseydim. Tabi ki hızlı gitmek mariget değil. Sürüş zevki, konfor, rahatlık, sağlamlık, özellikle yol tutuşu, az yakışı, ASR, ESP,ABS yol bilgisayarı, elektrikli yan aynalar, çift hava yastığı.... daha ne sayayım bilmiyorum. En çok hoşuma giden de virajlı ve yokuş dağ yollarındaki seriliği süper...Ufak tefek sorunlar tabi ki çıkacaktır. Ancak motor kalitesi süper...Herkese tavsiye ederim...
  • bence her yönden getz cok daha iyi bir arac hız olarak fabia asla yetişemez ben 1.5 crdi modeli için konusuyorum binmeyen arkadslar varsa lütfen yorum yapmasın arlıcak arkadası boşuna etkilemeyelim getz e ilk bindigimde gercekten cok şaşırdım aracın seriligi harika kalkışı insanı doyurmaya yetiyo birde buna servis ve yedek parca yönünden düşünürsek getz fabia dan cok daha ilerde kalıyo gerci yedek parca sana lazım olmayacak üstüne basa basa söylüorum alabilcegin masrafsız tek araba getz olur fabia nın 2. el piyasası hiç yok artı parcaları pahalı bir adı üzerinde skoda ne kadar cok güvenebilirsin
  • Şimdi İstanbul'da orta halli işlek bir yola çıkın.
    1 saat boyunca o yoldan geçen 1 adet Fabia ya görürsünüz ya da görmezsiniz.
    Aynı yolda 30 saniye içinde geçen en az bir Getz görmeniz ihtimali %90'dır.
    En fazla 1 dk beklersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 6 Ekim 2010; 21:24:51 >
  • eleman arabayı alıp satmıştır bile yafu kim hortlatti bunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihg70

Şimdi İstanbul'da orta halli işlek bir yola çıkın.

peki o sürede gördüğümüz doğan veya şahinler için nasıl bir çıkarımda bulunalım
  • Arkadaşlar, bagajının küçük olmasından dolayı getz aracımı sattım. Şimdi sedan bir araç bakıyorum ve kriterlerimin bazılarına fabia uyuyor. Tek düşündüren 2.eli ve yedek parça durumu. Nasıldır bu fabia nın 2.eli ve yedek parça durumu?
  • Skodanın 2.eli yok diyen halt etmiş arkadaş.Skodanın alıcısı herzaman vardır.Bu konuda Skoda almak isteyen arkadaşlar rahat olsun.Fabiasıda octaviasıda superbide herzaman satılır.Skoda şuan ürettiği araçlarla kendini kanıtlamaya başlamıştır.İlerleyen yıllarda dahada iyi olacaktır.Skodada neymiş daha dün favorit üretiyodu çapraz bacaklı pick-up üretiyordu diyenler bi skodanın geçmişini araştırsın bakalım.Dünyada 100 yılı aşmış kaç tane otomobil markası var bi saysınlar bakalım.Bir elin parmaklarını geçmiyor.O yüzden Skodanın araçlarını beğeniyorsanız satılmaz edilmez elde patlar gibi hurafelere inanmayın gidin hiç düşünmeden alın.Eski Skoda yok artık.Eski Skodayı unutun gitsin arkadaşlar VW bünyesinde olan ve piyasada birçok markadan daha iyi araçlar üreten bir Skoda var artık.DUYURULUR!!! Yüce Oto gelse bundan iyi reklam yapamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 6 Ekim 2010; 23:57:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

quote:

Eskisi kadar şahin kalmadı piyasada, artık koleksiyoncular topluyor

• tercihim skoda fabia olur. volkswagen güvencesinde bir marka. hyundai gibi ucuz ve harcanabilir bir araba değil..
  • Yedek parça bakım fiyatları nedir acaba fabia nın
    bilgisi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 10 Ekim 2010; 18:03:13 >
  • fabia ama tipini sevmiyorum
  • trafikte geçen arabalara bakıp da araç tercihinde bulunmak fikri de ilginç gerçekten. en çok symbol görüyorum,onu mu almam lazım şimdi.
  • tercihim skoda fabia olur. volkswagen güvencesinde bir marka. hyundai gibi ucuz ve harcanabilir bir araba değil.. BU YAZIYI 10 SENE ÖNCE SÖYLESEN TAMAM AMA SUAN TAM TERSİ ARKADASIM HYUNDAİ HER KONUDA VW DEN DAHA ÜSTÜN OLDU

• Orijinalden alıntı: 9997

tercihim skoda fabia olur. volkswagen güvencesinde bir marka. hyundai gibi ucuz ve harcanabilir bir araba değil.. BU YAZIYI 10 SENE ÖNCE SÖYLESEN TAMAM AMA SUAN TAM TERSİ ARKADASIM HYUNDAİ HER KONUDA VW DEN DAHA ÜSTÜN OLDU

• kızılay hyundai getz in dağıtımını almış ihtiayaç sahipleri için

bir arakadaşta demiş ki; getz fabiadan her şekilde üstün çünkü muzazzam sürat yapıyor, kalkışlarda onu harcar .. bu mu yani şimdik üstün özelliği?? şimdik getirtme bana fabia rs i bırakın allahaşkına ya ağzı olan konuşuyor yahu moskowick in kore versiyonu kibrit kurtusundan esinlenmiş bir teneke yığını

• Şimdi Fabiam var. Kaza yapınca kasko yerine Getz verdi bir kaç günlüğüne . FABİA'nın malzeme kalitesi yok. Oyuncak araba gibi geldi bana. Ama doğruyu söylemek gerekirse çok atik bir araba. Benim Tercihim FABİA
  • 2005 te aldım şu an 190.000 deyim . 1.4 tdi . zaten araç parasını çıkarttı. bu segmentte başka araç düşünemiyorum . Benimle beraber Hyundai Getz alanların hepsi sattı. ben hala biniyorum sorunsuz bir şekilde. Gitmediğim dağ bayırda kalmadı . sorunsuz ve uzun ömürlü araç isteniyorsa kesinlikle fabia.

BU arada yeni kasa çok kötü bence. eski kasa herşeye rağmen daha güzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.