Arkadaşlar Skoda Fabia 2005 ve Hyundai getz 2006 arasında kaldım.İkiside ortalama 16.bin lira(ikinci eli).ikiside 1.4 benzinli.Sizce hangisini tercih etmeliyim?Neden?İkisinin artıları ve eksileri nelerdir.Lütfen sadece bu arabalar konsunda fikirleri olanlar yazsın.Başka araba almayacağım bu ikisinden biri.Şimdiden teşekkürler...
yokmu fikri olan
quote:
Orijinalden alıntı: maviada23
yokmu fikri olan
tabiki fabia...
quote:
Orijinalden alıntı: metalworks
tabiki fabia...
Alıntıları Göster
donanım paketleri, kilometre, hasar durumunuda yazarsanız yardımcı olabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: dangerousman
donanım paketleri, kilometre, hasar durumunuda yazarsanız yardımcı olabiliriz.
Alıntıları Göster
fabia 1.4 101 bg ise ve donanımı iyi ise fiyatı makul gibi ama senin bileceğin iş şimdiden hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: byavcı
fabia 1.4 101 bg ise ve donanımı iyi ise fiyatı makul gibi ama senin bileceğin iş şimdiden hayırlı olsun
Alıntıları Göster
Fabia nın VW Polo ile aşağı yukarı herşeyi aynıdır. Sadece amblem Skoda... Fabia daha kalitelidir...
Bana kalırsa Getz. Geniş ve yaygın servis ağıyla, ucuz parçası yüksek performansı ve yakıt ekonomisiyle Hyundai Getz diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
Bana kalırsa Getz. Geniş ve yaygın servis ağıyla, ucuz parçası yüksek performansı ve yakıt ekonomisiyle Hyundai Getz diyorum.
fabia
quote:
Orijinalden alıntı: hunter06
fabia
Alıntıları Göster
Fabia 101 beygir olan ve ambiante getzi bilmiyorum ikiside 53 binde diyelim (biri 55 bin diğeri 52 bin )
quote:
Orijinalden alıntı: maviada23
Fabia 101 beygir olan ve ambiante getzi bilmiyorum ikiside 53 binde diyelim (biri 55 bin diğeri 52 bin )
Alıntıları Göster
fabia
quote:
Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL
fabia
Alıntıları Göster
ben mesai saatlerinde getz, diğer zamanlarda fabia kullanıyorum, kesinlikle fabia al. Fabia ile işe gidip getz i kullanmaya başlayınca hep aynı şeyi düşünüyorum, "BU ARABA TAM BİR KALAS", sende 2 sini kullan dene ne demek istediğimi anlıyacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL
fabia
Alıntıları Göster
ben olsam stilo alırdım ama illa birinden biri olacaksa fabia daha kalitelidir.
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
ben olsam stilo alırdım ama illa birinden biri olacaksa fabia daha kalitelidir.
Alıntıları Göster
kesinlikle fabia derim arabanın malzeme kalitesi çok güzel
quote:
Orijinalden alıntı: sdrturhan
kesinlikle fabia derim arabanın malzeme kalitesi çok güzel
Alıntıları Göster
Kesinlikle fabia Bende 2004 model 101 HP special modeli vardı.Malzeme kalitesi, işçiliği, motoru, konforu, rahatlığı, sağlamlığı, frenleri ( 4 teker disk )harikaydı.Diğer 1.4 motor araçlarla oyuncak gibi oynarsın yolda.Hatta bazı 1.6 motorlarla bile rahatlıkla kafa kafaya gider.Getz' i fabianın rakibi olarak görmüyorum bile.Gerçekten arada fark var.Bunu sizde her iki aracada binince anlarsınız zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: 207m
Kesinlikle fabia Bende 2004 model 101 HP special modeli vardı.Malzeme kalitesi, işçiliği, motoru, konforu, rahatlığı, sağlamlığı, frenleri ( 4 teker disk )harikaydı.Diğer 1.4 motor araçlarla oyuncak gibi oynarsın yolda.Hatta bazı 1.6 motorlarla bile rahatlıkla kafa kafaya gider.Getz' i fabianın rakibi olarak görmüyorum bile.Gerçekten arada fark var.Bunu sizde her iki aracada binince anlarsınız zaten.
Alıntıları Göster
Kesinlikle fabia vw kalitesinde bir arac.
quote:
Orijinalden alıntı: !! €MR€ !!
Kesinlikle fabia vw kalitesinde bir arac.
Alıntıları Göster
Hyundai getz 2006. (daha yeni olduğu için yoksa fabia derdim)
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
Getz'in nasıl yakıt tükettiğine hayret edersiniz. Arkadaşımın eşinde var ve oturup hesap ettik. Otomatik vites olan modeli şehiriçinde 11-12 litre yakıyor. Defalarca deneyip gördük ve sonuç değişmedi. Hayatımda 100 km hızın üzerine çıktığımda korktuğum iki araç vardır ve bunlar kiralık olarak sürdüğüm Albea ile arkadaşımdaki Getz'dir.
Not: Belki bu araca özgü sorunlardır, ama ben bu şekilde sorunları yaşadım ve Hyundai yetkili servisinin şef olan bir akrabamla konuştum. Kesinlikle uzak durun dediği tek Hyundai modeli Getz'dir.
quote:
Orijinalden alıntı: webbie
Getz'in nasıl yakıt tükettiğine hayret edersiniz. Arkadaşımın eşinde var ve oturup hesap ettik. Otomatik vites olan modeli şehiriçinde 11-12 litre yakıyor. Defalarca deneyip gördük ve sonuç değişmedi. Hayatımda 100 km hızın üzerine çıktığımda korktuğum iki araç vardır ve bunlar kiralık olarak sürdüğüm Albea ile arkadaşımdaki Getz'dir.
Not: Belki bu araca özgü sorunlardır, ama ben bu şekilde sorunları yaşadım ve Hyundai yetkili servisinin şef olan bir akrabamla konuştum. Kesinlikle uzak durun dediği tek Hyundai modeli Getz'dir.
Alıntıları Göster
Fabiada tüp problemi var mı peki yani tüpü kabul etmeme gibi..bide ne kadar yakar ortalama km de kaç kuruş yakar acaba