yaw arkadaşlar fablede tavuk başlığı gerçekten var mı?varsa nereden bulabilerem?Birde dövmelere renk verebiliyor muyuz?teşekkürler...
evet var. oakvale köyünde sahil kenarında tavuk tekmele oyununda iyi skor yaparsan hediye ediliyo sana...
quote:
Orijinalden alıntı: emir_
evet var. oakvale köyünde sahil kenarında tavuk tekmele oyununda iyi skor yaparsan hediye ediliyo sana...
arkadaşlar bu resimdekine benzer sadece ağzı gözüken bi başlık var mı acaba biliyomusunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Gece Yarısı
arkadaşlar bu resimdekine benzer sadece ağzı gözüken bi başlık var mı acaba biliyomusunuz?
Alıntıları Göster
bu mouth of sauron yaw
quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai Hel
bu mouth of sauron yaw
Alıntıları Göster
var oakvale köyünn batısındaki plajda bi event var ona katılıosn belli bi puanı gcersen tavuk baslıın oluo cok zper 50 defence ı var attractiveness ı -25 korkutucluu -25
quote:
Orijinalden alıntı: squee
var oakvale köyünn batısındaki plajda bi event var ona katılıosn belli bi puanı gcersen tavuk baslıın oluo cok zper 50 defence ı var attractiveness ı -25 korkutucluu -25
Alıntıları Göster
benim favorim "pimp" şapkası...
az paralarını yemedim ablaların.. sonra azad ettim tabi.... eheheh
quote:
Orijinalden alıntı: dieselbull
benim favorim "pimp" şapkası...
az paralarını yemedim ablaların.. sonra azad ettim tabi.... eheheh
Alıntıları Göster
Pimp şapkasını nasıl buldunuz. Oraya o kadar gittim orayal ilgili görevi ne anladım ne de yapabildim.
quote:
Orijinalden alıntı: emrahcey
Pimp şapkasını nasıl buldunuz. Oraya o kadar gittim orayal ilgili görevi ne anladım ne de yapabildim.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: emrahcey
genel ev de 10 kere cinsel ilişkiye girince o binanın arkasındaki demon doordan alabilirsin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: emrahcey
genel ev de 10 kere cinsel ilişkiye girince o binanın arkasındaki demon doordan alabilirsin
Alıntıları Göster
ooo ben bunları bilmiyodum yaa.özendim walla şimdi oynayasım geldi.malesef sildim artık fable 2 yi beklicez
quote:
Orijinalden alıntı: erhan850
ooo ben bunları bilmiyodum yaa.özendim walla şimdi oynayasım geldi.malesef sildim artık fable 2 yi beklicez
Alıntıları Göster
fable
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: erhan850
daha neler var bi bilsen
quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai Hel
bu mouth of sauron yaw
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Nasty!
bu mouth of sauron yaw
quote:
Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: Nasty!
bu mouth of sauron yaw
Alıntıları Göster
yauv arkadaslar peki genel ev hangi sehirde. nerde bide?
quote:
Orijinalden alıntı: vincenzo bertolucci
yauv arkadaslar peki genel ev hangi sehirde. nerde bide?
Alıntıları Göster
abi işte bizim insanımız ya hemen akıl nereye gidiyo.başkası olsa savaşır ulkesini kurtarır bizimkiler."yaw genelev nerde kaldıydı göremedim"
quote:
abi işte bizim insanımız ya hemen akıl nereye gidiyo.başkası olsa savaşır ulkesini kurtarır bizimkiler."yaw genelev nerde kaldıydı göremedim"
Alıntıları Göster
baslik varmis. baslik almak icin sordum. yoksa nabiim genelevi ramazan ramazan
quote:
Orijinalden alıntı: vincenzo bertolucci
baslik varmis. baslik almak icin sordum. yoksa nabiim genelevi ramazan ramazan
Alıntıları Göster
quote:
yoksa nabiim genelevi ramazan ramazan
bunuda başka bi ulkede göremezsiniz dostum sadece takılıyorum alınma
quote:
quote:
yoksa nabiim genelevi ramazan ramazan
bunuda başka bi ulkede göremezsiniz dostum sadece takılıyorum alınma
Alıntıları Göster
herkesin merak ettiği bu ev DARKWOOD NORTH'da.. BORDELLO yazan yer..
quote:
herkesin merak ettiği bu ev DARKWOOD NORTH'da.. BORDELLO yazan yer..
Alıntıları Göster
ben oyunuı tekrar yukluyorum çok merak ettim şu başlıkları
quote:
ben oyunuı tekrar yukluyorum çok merak ettim şu başlıkları
Alıntıları Göster
arkadaşlar ben bu oyunda bi yerde kalmıştım böle 4 kaya vardı kayalara vudukça bişi heceliolardı orayı geçebilen varmı anlatırsa memnun olurum ilk kurt adam tipli yaratıklar orda vardı
quote:
Orijinalden alıntı: silov
arkadaşlar ben bu oyunda bi yerde kalmıştım böle 4 kaya vardı kayalara vudukça bişi heceliolardı orayı geçebilen varmı anlatırsa memnun olurum ilk kurt adam tipli yaratıklar orda vardı