Şimdi Ara

FABLE II LIVE MARKETPLACE'DE BEDAVA - DÜZELTİLDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N4G'de gördüğüm (ve doğruladığım) habere göre Live Marketplace'de şu an Fable II bedava.

http://n4g.com/news/627082/fable-ii-xbox-360-game-download-free/com#selcomment

Marketplace'e direk link:

http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d8024d5307f1/?p=1&of=6&bt=0&sb=1&did=00000001-0000-4000-8000-00004d5307f1

Ola ki çalışmaz veya ücret almaya kalkışırsa N4G'deki haberin kaynağı olan Slick Deals'ın linkini deneyin:

http://slickdeals.net/permadeal/40411/fable-ii-xbox-360-game-download

Kesinlikle scam veya benzeri birşey içermiyor ve tamamen gerçek. N4G'deki yorumları okuyarak da anlayabilirsiniz zaten.

Edit: Yeterli olur mu bilmiyorum ama elimden geldiğince düzgün çekebildiğim bir resim ekliyorum.
     FABLE II LIVE MARKETPLACE'DE BEDAVA - DÜZELTİLDİ

Edit 2: Malesef artık bu "minik" hata düzeltilmiş durumda ancak daha önce download list'lerine eklemiş olanlar hala indirmeye devam ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 16 Ekim 2010; 13:21:05 >

• Oha doğruysa süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: efflake

Oha doğruysa süper
    doğruysa hakkaten devrim niteliğinde gelişme olur microsoft açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

doğruysa hakkaten devrim niteliğinde gelişme olur microsoft açısından

Alıntıları Göster
    Arkadaşım sorması ayıp yeni dashboard'la Live'a nasıl giriyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@triXbox

Dashboard Update Preview programına katıldığım için. Yaklaşık 4 hafta önce Major Nelson kendi sitesinde sonbahar Update'i için beta testerları arandığını ve binlerce kişinin alınacağını söylemişti ve kayıt olmak herkese açıktı. Tek yapmam gereken Microsoft'un Connect sitesine girip, konsolun seri ve üretim numarasını, yaşadığım ülkeyi (Türkiye desteklenmediğinden UK seçmiştim) girerek kayıt yaptırmaktı. Daha sonra da başvuran herkes gibi update i bir kaç hafta içinde indirme şansına eriştim.

Edit:http://majornelson.com/archive/2010/09/22/xbox-live-update-preview-program.aspx

Kayıtlar biteli oldukça uzun bir süre olduğundan kayıt olmayı denemenize gerek yok. Sadece kanıt amaçlı linki gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 16 Ekim 2010; 0:43:18 >

•  FABLE II LIVE MARKETPLACE'DE BEDAVA - DÜZELTİLDİ

sadece episode 1 oybamistim o da ucretsizdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktric

quote:

Orijinalden alıntı: M@triXbox

Dashboard Update Preview programına katıldığım için. Yaklaşık 4 hafta önce Major Nelson kendi sitesinde sonbahar Update'i için beta testerları arandığını ve binlerce kişinin alınacağını söylemişti ve kayıt olmak herkese açıktı. Tek yapmam gereken Microsoft'un Connect sitesine girip, konsolun seri ve üretim numarasını, yaşadığım ülkeyi (Türkiye desteklenmediğinden UK seçmiştim) girerek kayıt yaptırmaktı. Daha sonra da başvuran herkes gibi update i bir kaç hafta içinde indirme şansına eriştim.

Edit:http://majornelson.com/archive/2010/09/22/xbox-live-update-preview-program.aspx

Kayıtlar biteli oldukça uzun bir süre olduğundan kayıt olmayı denemenize gerek yok. Sadece kanıt amaçlı linki gönderdim.

Alıntıları Göster
    Twitter'da Laura Massey'nin (Xbox Live mühendislerinden birisi) söylediğine göre Fable II'nin yalnızca ilk bölümü bedavaymış (ki zaten aylardır ilk bölümü bedava olmak üzere yanılmıyorsam 4 bölüm halinde satılmakta). Ancak bahsettiği Bölüm 1 - 1.60 GB iken bu 6.59 GB. İçinizde bir şüphe varsa bir süre daha beklemenizi öneririm. Bende şu anda %17 civarında ve inmeye devam ediyor. Ancak dediğim gibi, ille de emin olmak istiyorsanız biraz beklemeniz yararınıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 16 Ekim 2010; 0:51:35 >

• quote:

Twitter'da Laura Massey'nin (Xbox Live mühendislerinden birisi) söylediğine göre Fable II'nin yalnızca ilk bölümü bedavaymış (ki zaten aylardır ilk bölümü bedava olmak üzere yanılmıyorsam 4 bölüm halinde satılmakta). Ancak bahsettiği Bölüm 1 - 1.60 GB iken bu 6.59 GB. İçinizde bir şüphe varsa bir süre daha beklemenizi öneririm. Bende şu anda %17 civarında ve inmeye devam ediyor. Ancak dediğim gibi, ille de emin olmak istiyorsanız biraz beklemeniz yararınıza.

Alıntıları Göster
    Öyle bişey yapacaklarını sanmıyorum.

• quote:

Alıntıları Göster
    Microsoft öyle kolay kolay bedava oyun dağıtmaz ,mutlaka bir iş vardır bu işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Microsoft öyle kolay kolay bedava oyun dağıtmaz ,mutlaka bir iş vardır bu işte.

Alıntıları Göster
    "MS's twitter is saying it's only Episode 1. Others are saying they are collecting achievements and getting past episode 1. MS may be trying to persuade people to cancel their downloads, so I'm going to stick in and see what happens. Has to be a mistake that they are trying to cover up."

N4G'deki güvenilir birisinden gelen yorum. Yaptıkları şey ciddi bir hata olabilir ve gerçekten de üzerini örtmeye çalışıyor olabilirler. Çünkü onlarca kişi çoktandır oyunu indiriyor ve indirip oynamaya başlayanlar da Episode 1'in bittiği kısımları çoktan geçmişler ve achievementları da alabiliyorlarmış (Bölüm 1'i indirir ve Achievement almanıza yarayacak birşey yaparsanız ekranınızda bir Achievement kazandığınızı ve bölüm 2'yi alırsanız aldığınız Achievement'ın hesabınıza ekleneceği yazar).

• quote:

"MS's twitter is saying it's only Episode 1. Others are saying they are collecting achievements and getting past episode 1. MS may be trying to persuade people to cancel their downloads, so I'm going to stick in and see what happens. Has to be a mistake that they are trying to cover up."

N4G'deki güvenilir birisinden gelen yorum. Yaptıkları şey ciddi bir hata olabilir ve gerçekten de üzerini örtmeye çalışıyor olabilirler. Çünkü onlarca kişi çoktandır oyunu indiriyor ve indirip oynamaya başlayanlar da Episode 1'in bittiği kısımları çoktan geçmişler ve achievementları da alabiliyorlarmış (Bölüm 1'i indirir ve Achievement almanıza yarayacak birşey yaparsanız ekranınızda bir Achievement kazandığınızı ve bölüm 2'yi alırsanız aldığınız Achievement'ın hesabınıza ekleneceği yazar).

Alıntıları Göster
    hem 2 expansion'la goty edition hemde bedava
    hiç sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

hiç sanmıyorum

GOTY Edition değil malesef. Yalnızca ana oyun var. N4G'deki yorumlarda bahsedilen DLC'ler zaten Marketplace'de bedava ve Premium olmak üzere iki versiyon olarak bulunmakta. Bedava versiyon kullanıcılara yalnızca Premium versiyonda bulunan bir kaç eşyayı veriyor ancak Premium versiyondaki yeni eklenen bölgelere gitme şansı yok. Oyuncuya Premium sürümle ne kazanacağını tattırması dışında, oyunu Co-Op oynarken Premium DLC'ye sahip kullanıcılarla oynayacaksanız, bedava versiyon DLC'leri indirerek o kişiyle oynadığınız sürece Premium DLC'deki içeriklerin tümüne erişim hakkınız oluyor. Bu arada sanıyorum Microsoft bu "küçük" hatayı düzeltmiş durumda ancak daha önce linke tıklayıp indirmiş olanlar indirmeye devam ediyorlar. Bir kişinin söylediğine göre, Marketplace'in websitesinden Fable II sayfasına girmeye çalışıp tam sürümü satın almak istediğinizde; bu oyun web üzerinden geçici bir süre satılmamaktadır tarzı bir hata veriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 16 Ekim 2010; 2:11:02 >

• quote:

quote:

hiç sanmıyorum

GOTY Edition değil malesef. Yalnızca ana oyun var. N4G'deki yorumlarda bahsedilen DLC'ler zaten Marketplace'de bedava ve Premium olmak üzere iki versiyon olarak bulunmakta. Bedava versiyon kullanıcılara yalnızca Premium versiyonda bulunan bir kaç eşyayı veriyor ancak Premium versiyondaki yeni eklenen bölgelere gitme şansı yok. Oyuncuya Premium sürümle ne kazanacağını tattırması dışında, oyunu Co-Op oynarken Premium DLC'ye sahip kullanıcılarla oynayacaksanız, bedava versiyon DLC'leri indirerek o kişiyle oynadığınız sürece Premium DLC'deki içeriklerin tümüne erişim hakkınız oluyor. Bu arada sanıyorum Microsoft bu "küçük" hatayı düzeltmiş durumda ancak daha önce linke tıklayıp indirmiş olanlar indirmeye devam ediyorlar. Bir kişinin söylediğine göre, Marketplace'in websitesinden Fable II sayfasına girmeye çalışıp tam sürümü satın almak istediğinizde; bu oyun web üzerinden geçici bir süre satılmamaktadır tarzı bir hata veriyormuş.

Alıntıları Göster
    eğer 2 expansion'da bedava ise zaten goty edition oluyor otomatikman

• quote:

eğer 2 expansion'da bedava ise zaten goty edition oluyor otomatikman

Alıntıları Göster
    Uzun süre önce denedim maalesef indirmiyor hatta birkaç dk önce yine denedim ve indirmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

Uzun süre önce denedim maalesef indirmiyor hatta birkaç dk önce yine denedim ve indirmedi.

Alıntıları Göster
    590 mb mı ne öyle birşey vardı baktığımda ana oyun 19.90 dolardı
  • Blacktric sonuc nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Blacktric sonuc nedir?
    tr den varmı indirebilen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersenel

tr den varmı indirebilen.

Alıntıları Göster
    Sayfada full game butonu var, ona tıkladığınızda 19.90 fiyat ibaresi olan yeni bir satış sayfası açılıyor, fakat önceki sayfada download to xbox 360 ibareside var, hangisi doğru acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Sayfada full game butonu var, ona tıkladığınızda 19.90 fiyat ibaresi olan yeni bir satış sayfası açılıyor, fakat önceki sayfada download to xbox 360 ibareside var, hangisi doğru acaba

Alıntıları Göster
    indirmiyor artık,hata veriyor sayfa
  • quote:

Orijinalden alıntı: zildjiann

indirmiyor artık,hata veriyor sayfa

Alıntıları Göster
    Microsoft bedava su vermez adama boşuna uğraşmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.