Fabrika çıkışlı 2. el otomobil dönemi Türkiye'de başladı
-
-
elektronik malzemelerde refurbished diye satılıyordu.
otomobil için de olabilir. önemli olan fiyatı burada...
-
Hiçbir fiyat farkı olmayacak, piyasada da bir düşüş olmayacak. Oyna devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 25 Temmuz 2023; 11:54:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlar aynı, çal çal oyna.
-
Tamam ben de muhalifim, tamam şartlar çok kötü ama hiçbir şey görmeden direkt olumsuz bakmasak mı ?
-
Fiyat farkı falan olmaz hatta piyasayı yükseltir.SIrf fabrikada tamir görmüş diye tamir görmemiş araçtan daha pahalı olacak çünkü maaliyeti daha da artıyor.
-
Yenilenmiş telefon gibi yenilenmiş otomobil satıyorlar hemde sıfırı ile aynı fiyatlara
Neresinden olumlu bakacaksin . Halkın fakirleşmesine mi olumlu bakacaksin !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mais Bursa'da gördüm bu arabaları boyanmayan parçası kalmamış adamlar boyamış hepsini bizim millet talep göstermez bunlara
umarım diğer yerli üreticilerde bu işe girişir. ben al-sat olarak bakmıyorum. bir çok kişi kendi aracını kullanmak için yeniletecektir.
-
"hemde sıfırı ile aynı fiyatlara " nerde ? daha başlamamış bile.
-
galericiler burada da araç bırakmazlar
-
onlar bununda bir yolunu bulur el atından vererek alırlar araçları
-
Bayiler galericiler galericiler de bizlere kitlemesi için yenilik üstüne yenilik
Güzel kardeşim yenilenmiş ikinci el arabanın sıfır fiyatına yakın satılması ve bunun güzel bir uygulamaymış gibi sunulması pespayelik. İnsan bunu kendine reva görmemeli. Sen sanıyor musun ki amerika'daki gibi cebindeki nakit parayla kullanılmış araba alabileceğini?
Avrupa'daki eski araçları getirip yapsalar çok iyi ekmek yerler. Almanya'da ki 1000 2000 3000 Euro luk araçları getirseler burda yenileyip en az 10 bin Euro ya satarlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bakın ben de fiyatlardan ve piyasadan hiç memnun değilim. Benim demek istediğim tek şey şu; yenilenmiş arabalar satışa çıksın, sıfır fiyatına yakın olsun, almanın hiçbir mantığı olmasın, bu ne kardeşim, sıfır fiyatına 2.el boyalı yenilenmiş diye araba satıyorsunuz diyelim, bundan sonra kalkıp şikayet edelim. Daha ortada hiçbir şey olmadan önyargıyla şikayet etmeyelim. Yoksa dediklerinizin hiçbirine itirazım yok.
-
Fiyatlari daha da yukseltecek bir sistem, vatana millete hayirli olsun..
Arabalardaki fahiş vergiler inse bunlara gerek kalmaz turkiyede clio aldiğim paraya almanyada Golf GTİ aldim hemde 220 euro taksitle aylik 🤣 turkiyede clionun aylik taksidi 600/700 euro neden acabaaa 😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
haberde dediğine göre bu uygulama ilk olarak Fransa ve İspanya'da uygulamaya başlamış. bu aşağılık kompleksi nerden geliyor.
Fiyatlar aynı, çal çal oyna.
|
Haberde fiyatın f'si yok, fiyat eleştirenler var. Arkadaşlar siz foruma girerken beyninizi zigon sehpaya mı bırakıyorsunuz? |
Fiyatlari daha da yukseltecek bir sistem, vatana millete hayirli olsun..
|
Arabalardaki fahiş vergiler inse bunlara gerek kalmaz turkiyede clio aldiğim paraya almanyada Golf GTİ aldim hemde 220 euro taksitle aylik 🤣 turkiyede clionun aylik taksidi 600/700 euro neden acabaaa 😂😂
|
Hiçbir fiyat farkı olmayacak, piyasada da bir düşüş olmayacak. Oyna devam
|
Güzel kardeşim yenilenmiş ikinci el arabanın sıfır fiyatına yakın satılması ve bunun güzel bir uygulamaymış gibi sunulması pespayelik. İnsan bunu kendine reva görmemeli. Sen sanıyor musun ki amerika'daki gibi cebindeki nakit parayla kullanılmış araba alabileceğini?
|
Yahu bu ülkede olumlu giden kaç tane gelişme var. En yakın örnek yenilenmiş telefonlar. Yenilenmiş telefonlar çıkınca telefonlar ucuza mı verildi? |
Yenilenmiş telefon gibi yenilenmiş otomobil satıyorlar hemde sıfırı ile aynı fiyatlara Neresinden olumlu bakacaksin . Halkın fakirleşmesine mi olumlu bakacaksin ! |
Türkiye'nin daha da fakirleştiğinin net göstergesidir
|
Benzer içerikler
- instagram hesap bulma
- whatsapp gizleme
- netflix şifre paylaşımı
- çizim programları
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X