Merhaba arkadaşlar, aralık 2014 te vatan pc den corsair spec 02 650w kasa aldım.
iki gün önce ekran kartını çıkarırken kasada bir hata olduğunu farkettim. şöyle, pcı slotlarının karşısına denk gelen vida çıkıntılarından biri ekran kartının sökülüp takılmasını engelliyor. resmini şuan imkanım olmadığı için koyamıyorum ama en kısa sürede koyacağım.
Sistemi vatanda toplatmıştım. montajı yapan şerefsizde bunu gördüğü halde bana söylemedi. çünkü kendiside kartı takarken zorlanmış hatta o vida çıkıntısını bir şeyle kesmeye çalışmış.
üstelik kasa bana eksik parça ve aparatlar ile teslim edildi. oda ayrı bir kepazelik.
bir keresinde de kasayı power tuşu arızası nedeniyle servise yolladım. geldiğinde kolisi yıpranmış, köpükleri parçalanmış, içindeki garanti belgesi, fatura,kullanım kılavuzu kaybolmuş ve psu açılmış vidaları gevşek halde bırakılmıştı. Servise sorduğumda ise psu yu açmadıklarını söylediler.
benim sorum, hepsini geçtim sadece bu iki gün önce farkettiğim hata nedeni ile kasayı değiştirme şansım varmı?
yok mu bir cevap yazacak
Cevap belli değilmi zaten? Kasa kesilmiş, psu açılmış ve üstünden 2 yıl geçmiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme