Şimdi Ara

FABRİKASYON LASTİK ÖLÇÜSÜ BÜYÜTME SORUNU,JANT BÜYÜYOR LASTİK ÖLÇÜSÜ AYNI KALIYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde benim bildiğim jant büyürken lastik yanağı küçülüp taban genişliyor.Fakat fabrika ölçüsüsü ikisinide aynı veriyor, yani 215-65-15 215 65-16 veriyor,sizce bu normalmi buna sadık kalmakmi gerekir ?

FABRİKASYON LASTİK ÖLÇÜSÜ BÜYÜTME SORUNU,JANT BÜYÜYOR LASTİK ÖLÇÜSÜ AYNI KALIYOR ?

• bence bu seçenek daha makul gibi. acaba aracınız nedir?
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 7 Ocak 2011; 1:49:35 >
  • kusura bakmayın ama ben bu ülkede insanların neden jant ve lastik büyütmeye bu kadar meraklı olduklarını anlamıyorum.fabrikasyon lastik ve jantlar dışındaki herşey aracı olumsuz etkiler.özellikle de yakıt tüketimi ve tutunmayı.. zaten ülkede akaryakıt astronomik fiyatlara satılırken bu tarz işlere girişenleri anlamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

bence bu seçenek daha makul gibi. acaba aracınız nedir?

evet bende orda ayarlarken o ölçü daha uygun gibi geldi, ama kapının kenarında fabrikasyon olarak iki ölçününde aynı olması beni düşünüdürüyor, internetteki o programa göre 215 60-16 en uygun gösteriyor ama adamlar 215- 65-16 ve 215-65-15 olarak iki ölçü sunmuşlar,bunu yazarkende illaki hesaplamışlardır diye düşünüyorum ama genede aklımda soru işareti kalıyor

bu arada araç otomobil değil minivan

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

225/55-16 tercih edin.

http://www.karabayirotolastik.com/urunler/lassa/hafif-ticari-k-lastii/72-lastik-denlik-cetveli.html

bu ölçüde olabilir fakat tabanı genişletmek istemiyorum açıkçası

quote:

Orijinalden alıntı: meteg

kusura bakmayın ama ben bu ülkede insanların neden jant ve lastik büyütmeye bu kadar meraklı olduklarını anlamıyorum.fabrikasyon lastik ve jantlar dışındaki herşey aracı olumsuz etkiler.özellikle de yakıt tüketimi ve tutunmayı.. zaten ülkede akaryakıt astronomik fiyatlara satılırken bu tarz işlere girişenleri anlamıyorum..

Açıkçası bende jant büyütme meraklısı değilim,tamamen fabrikanın tavsiye ettiği ölçüleri kullanma taraftarıyım çünkü sizinde dediğiniz gibi fren,hızlanma,yakıt tüketimi birçok kısmı etkiliyor,fabrika bu ölçüleri mühendislik hesaplamaları sonucu en uygun olanı vermiştir.
    benim durum biraz daha farklı, orjinal jantlarımda problem oldu, onları ararken orjinal 16 olanını buldum, fabrikanında tavsiye ettiği ölçüleri zaten aşmak istemiyorum fakat aklımda soru işareti kalıyor fabrikanın tavsiye ettiği 2 ölçü bunlar 215-65-15 215-65-16 ama bu şekilde yapınca araç yükseliyor ve lastiğin çapı büyüyor bu yüzden aklımda soru işareti kalıyor internetteki programa göre 215-60-16 en uygun olanı fakat fabrikada bilirdi öyle yazmayı ama yazmamış işte... bu yüzden sizlere danışmak istedim

• _Pulse_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar Lastik ve Jant Hesaplama konusunda oldukça iyi bir uygulama geliştirdik. İncelemenizi tavsiye ederiz. Herkese Keyifli Forumlar.

Amerikan Lastik Ölçülerini Avrupa Ölçülerine Çevirme

Avrupa Lastik Ölçülerini Amerikan Ölçülerine Çevirme

Lastik Boyutu Çevirici

http://www.lastikcim.com.tr/Jant-Lastik-Hesaplama,DP-17.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.