Şimdi Ara

Face'de surekli yazi paylasan tiplerdenmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela ben ayda en fazla bir yada 2 kere paylasim yaparim oda ya muzik videosu yada komik video olur.ama oyle tipler varki gordugu her yazziyi kopyalar yapistirir,bide begeni almayinca siler falan nasi biseyse sanki paylastigi icin pisman olmus arkadaaslar var listemde..

Bide simdi anasayfada herkesin begendigi yorum yazdigi haberleri goruyorum onada uyuz oldum nasi duzeltebilirim bilmiyorum

• Sadece sohbet için kullanıyorum. Profilimde sadece arkadaşlarımın etiketlediği fotoğraflar var.
  • bende profil açtığımdan beri siyasi içerikli yazı dışında bişey yazmamışımdır senin gibi müzik paylaşırım onu bunu beğenirim
  • Bu konu hoşuna gitmeyebilir ki benim de çileden çıktığım durumlar oluyor bazen.

Ama son zamanlarda anladığım bir şey varsa, o da bazen yapabileceğiniz tek şeyin o saçma facebook'a girip aklınıza gelen o saçma sözleri yazmak olması ve bunun insanı rahatlatması. Facebook aktifliği arkadaşlarınızın size verdiği değer konusunda bir ölçüt müdür değil midir tartışılır (bana göre ölçüttür) ama birilerinin bu yazdığınız şeyleri beğenmesi, kat kat daha fazla rahatlatır insanı. Ben böyle düşünüyorum ve bunu çokça yapıyorum -ne yazık ki-. Ama kimsenin umrunda olmuyorum ki en çok koyan da bu oluyor. Bu da bir şekilde içimi dökmemdi, okuduğunuz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Bu konu hoşuna gitmeyebilir ki benim de çileden çıktığım durumlar oluyor bazen.

Ama son zamanlarda anladığım bir şey varsa, o da bazen yapabileceğiniz tek şeyin o saçma facebook'a girip aklınıza gelen o saçma sözleri yazmak olması ve bunun insanı rahatlatması. Facebook aktifliği arkadaşlarınızın size verdiği değer konusunda bir ölçüt müdür değil midir tartışılır (bana göre ölçüttür) ama birilerinin bu yazdığınız şeyleri beğenmesi, kat kat daha fazla rahatlatır insanı. Ben böyle düşünüyorum ve bunu çokça yapıyorum -ne yazık ki-. Ama kimsenin umrunda olmuyorum ki en çok koyan da bu oluyor. Bu da bir şekilde içimi dökmemdi, okuduğunuz için teşekkürler.

Valla facebook begenileri ile mutlu olabiliyorsan bundan mutluluk duymalisin bak ne kadar mutlusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CingilBels

quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Bu konu hoşuna gitmeyebilir ki benim de çileden çıktığım durumlar oluyor bazen.

Valla facebook begenileri ile mutlu olabiliyorsan bundan mutluluk duymalisin bak ne kadar mutlusun

Bundan mutluluk duyduğumu belirtmedim. Demek istediğim, o kadar çaresiz anlar olabiliyor ki, bundan mutluluk duyuyorsun. Acı olan da bu zaten. Bu kadar çaresiz olmak. Anlatmaya çalıştığım şey bu.

• bende ayda ya 1 yada 2 kere durum güncellerim diğer zamanlarımda arkadaşlarımla mesajlaşırım.

Ha bide en uyuz olduğum şey şu durumumu beğenirmisin <3 yazısı adama cevap yazmıyorum hala beğenirisin diyo adam daha selam sabah vermeden durum beğenirmisin diyo ya direk siliyorm öyle özür dilerek söylüyorum sığırları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sadece müzik paylaşırım onun dışında ki şeyleri de ayda yılda bir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.