Şimdi Ara

Face Görünüm sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar son 2 gündür yaşadığım bir sorun hakkında sizden yardım almak istiyorum.
    Sorunum şu Facebook Telefondan girdiğim şekilde gözüküyor PC'den girsem dahi Telefondaki görünümde geliyor ve bu beni rahatsız ediyor.
    Burda forumlarda bu konuyla ilgili bir sürü konu var her çözümü denedim maalesef sonuç yok alternetif Çözüm yolları mutlaka vardır her halde .
    Yardımlarınızı Bekliyorum

• bu facenin yeni gorunumu genelde herkeste degisti degismeyenlerde yakinda degisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: susqunkinq

bu facenin yeni gorunumu genelde herkeste degisti degismeyenlerde yakinda degisir

İçeriğide okusaydiniz keşke

• Facebook güvenlik ayarlarından güvenli gezinmeyi açık yapmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Knıght

Facebook güvenlik ayarlarından güvenli gezinmeyi açık yapmayı deneyin.

Oraya baktim diger konularda boyle yapmislar ama ben baktigimda orda oyle bir secenek yok nedense ?

• Neden görünmüyor ki öyle bir seçenek. Yeni tasarımdan kaynaklı bir şey olabilir çünki oradan yapılan bir ayardı.
    PM gelin siz çözelim sorununuzu.
  • Berbat bir görünüme sahip yeni facebook tasarımı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube renk sorunu !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

quote:

Orijinalden alıntı: susqunkinq

bu facenin yeni gorunumu genelde herkeste degisti degismeyenlerde yakinda degisir

İçeriğide okusaydiniz keşke

okudum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: pop-up

Berbat bir görünüme sahip yeni facebook tasarımı.

Sanırım haklısınız bir çok kişide değişmiş.
  • Saatle alakali bu pc nin saati dogru olmasi gerekiyor
    bios pili aliysun bitane sonra onu takiyosun pc nin saati duzeltiyorsun islem tmm
    Pili qlana kadar Pc acilinca saati duzelt facede duzelir ama pc kapaninca saat yine geride kalir face geri bozulur o yuzden bios pili alacaksin 2 lira falan fiyati o da en kalitelisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 3 Nisan 2014; 21:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

Saatle alakali bu pc nin saati dogru olmasi gerekiyor
    bios pili aliysun bitane sonra onu takiyosun pc nin saati duzeltiyorsun islem tmm
    Pili qlana kadar Pc acilinca saati duzelt facede duzelir ama pc kapaninca saat yine geride kalir face geri bozulur o yuzden bios pili alacaksin 2 lira falan fiyati o da en kalitelisi

Hocam bu saatin geri kalma olayını pek anlamadım ben elimdeki telefonla falan uyuşuyor saatler geride kalma yok diyecem ama sizin bahsettiğiniz saat bu değil sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

quote:

Hocam bu saatin geri kalma olayını pek anlamadım ben elimdeki telefonla falan uyuşuyor saatler geride kalma yok diyecem ama sizin bahsettiğiniz saat bu değil sanırım

Facenin resmi cekip koyarmisin bi

• quote:

quote:

quote:

Facenin resmi cekip koyarmisin bi

Aksama koyacağim resmi hocam.

• mcht38 kullanıcısına yanıt
    Hocam Resim bu üst taraf aynı telefonumdaki gibi gözüküyor sanırım çözümü yok yeni temaymış bir çok kişi öyle diyor.
     Face Görünüm sorunu
  • Evet bu yeni tema benim dedidigim degil vbenim dedigimde resimler gozukmuyor yazilar metin gibi gelyordu sorun yoj sende yanlis anlamisim ben pardon

• quote:

Evet bu yeni tema benim dedidigim degil vbenim dedigimde resimler gozukmuyor yazilar metin gibi gelyordu sorun yoj sende yanlis anlamisim ben pardon

Yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Evet bu yeni tema benim dedidigim degil vbenim dedigimde resimler gozukmuyor yazilar metin gibi gelyordu sorun yoj sende yanlis anlamisim ben pardon

Yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Saol

• sorun değil yeni görünüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.