Şimdi Ara

Face Sayfa POLİS ihbar Acil yardım.../

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Facede Çok kötü bir sayfa açılmış durumda Pkk Savunuluyor Atamıza Kötü hakaretlerde bulunuluyor Berbar bir şekilde Photoshop ile Atamıza Hakaret ediyorlar Arkadaşlar birde şikayet ediliyor Atamızı seven 5000 kişi bulursak sayfayı kapıcaz diyor adam Pardon adam dedim KÖPEK sayfayı 2000-3000 kişi beğeniyor + 4-5 bin kişilik yorum tabi yorumlar paso adama Pardon KÖPEĞE küfür ne oluyor 6 şikayet geri alınıyor arkadaşlar Sayfanın adını vermek isterdim öyle bir sayfa ismini yazmayı hiç BECEREMEM.Arkadaşlar Benim Abimde Polis oda bi tanıdıklara sorucam dedi bende polisi aramak istiyorum hemen sayfa sahibi ceza alsın arkadaşlar birde size danışmak istedim.Ne gibi bir yol izlemek gerekir facesi olan varsa eğer beni faceden eklesin ona yollarım sayfa linkini.Polisi aramaya gerek varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellent06 -- 23 Ekim 2011; 18:28:41 >

• Ara Gitsin Dostum Sevaba Girersin

• Sakin ol ve elindeki klavyeyi yavaşça masaya bırak.
  • Arkadaş ne sakini Adam gibi yorumlar yapın bari böyle bir konuya cıvık cıvık yorumlar yazmayalım lütfen.
  • bi mok anladıysam pkklı olayım
  • Lan Ne biçim adamlarsınız siz be adam kokoreç yesemmi diye konu açıyor köpeğe bakın diye konu açıyor adam evimde böcek var diyor 50-60 yorum buraya bakıp geçiyorsunuz al işte adinin tekide bi mok anladıysam KÖPEK olayım yazmış.Hey Allahım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excellent06

Lan Ne biçim adamlarsınız siz be adam kokoreç yesemmi diye konu açıyor köpeğe bakın diye konu açıyor adam evimde böcek var diyor 50-60 yorum buraya bakıp geçiyorsunuz al işte adinin tekide bi mok anladıysam KÖPEK olayım yazmış.Hey Allahım.

adi diyeceğine düzgün yazda olayı anlayalım. ayrıca gelmiş konu dışına konu açıyorsun ve ciddiyet arıyorsun. ne çeşit bişeysin sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zuhahaha, sakin ol şampiyon bu ne sinir ? Bu adamlara hiç bir şey yapamazsın. Zaten kendi kendilerine havlıyorlar, engelle sayfayı.
  • Polisin birşey yapıcağını/yapabileceğini zannetmiyorum fakat bilişim sucları bölümüne şikayette bulunabilirsin ;http://bilisimsuclari.iem.gov.tr/iletisim.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 23 Ekim 2011; 18:45:57 >
  • Polis birşey yapamazsa kim ne yapıcak bu adama gidip zabıtayamı söylemem gerek ? Bilişim suçları polise bağlı diye biliyordum.
  • quote:

"facesi olan varsa eğer"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 23 Ekim 2011; 18:50:55 >
  • Bir soluklan yiğen.
  • İyi ben vazifemi yerine getireyim arayımda bu yükten kurtulayım anonymus herhalde basit birşey Atatürk Aleyhine Çok Dehşet verici berbat photoshop kullanıyorlar.Bence seni iyi bir soluk soluğa bırakmak lazım neyse Kg saolun .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.