Şimdi Ara

Saat camı onarımı ne kadar tutar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
43.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tommy hilfiger marka bi saat almıştım . geçenlerde kazayla yere düştü ve camı çatladı . camının değiştirilmesi gerekicektir . onarımı ne kadar tutar sizce ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saat Camı Onarım Fiyatı

Saat camı kırılması durumunda onarım maliyetleri, saatin markasına, modeline ve camın türüne göre değişiklik gösterir. Genel olarak, saat camı değiştirme fiyatları birkaç yüz TL ile birkaç bin TL arasında değişebilir.

Saat Camı Değiştirme Fiyatı 2022

2022 yılı itibarıyla saat camı değiştirme fiyatları, önceki yıllara göre hafif bir artış göstermiştir. Bunun nedeni, saat üreticilerinin camların üretiminde daha kaliteli malzemeler kullanması ve işçilik maliyetlerinin artmasıdır.

Saat Camı Değiştirme

Saat camı değişimi, saatçilik konusunda uzmanlık gerektiren bir işlemdir. Kırılan camın çıkarılması ve yerine yeni bir camın takılması, hassasiyet ve dikkat gerektirir. Bu nedenle, saat camı değişimini kendin yapmaya çalışmaman ve yetkili bir saatçiye başvurman önerilir.

Saat Camı Değiştirme Fiyatları

Saat camı değiştirme fiyatları, aşağıdaki faktörlere göre değişir:

• Saat markası ve modeli
    • Camın boyutu ve şekli
    • Camın malzemesi (mineral cam, safir cam vb.)
    • İşçilik maliyetleri

Kırılan Saat Camı Yapılır Mı

Evet, kırılan saat camları onarılabilir veya değiştirilebilir. Onarım maliyeti, camın hasar derecesine ve kullanılan malzemelere göre değişir.

Saat Cam Değişimi Fiyatları

Saat camı değişimi fiyatları, saatin markasına, camın türüne ve onarımın karmaşıklığına göre değişiklik gösterir. Genel olarak, mineral cam değişimleri safir cam değişimlerine göre daha uygun maliyetlidir.

Saat Camı Değişir Mi

Evet, kırılan veya hasar gören saat camları değiştirilebilir. Saat camı değişimi, saatin görünümünü iyileştirmenin ve zamanı doğru bir şekilde göstermesini sağlamanın önemli bir parçasıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben 2 gün önce 10 tl ye yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnarManR

Ben 2 gün önce 10 tl ye yaptırdım.

ipekyola götürmeyi düşünüyorum tommynin yetkili satıcısı o . orjinal camı ile değiştirmelerini isticem de ne kadar tutar acaba o , 10 ytl falan tutucağını sanmam pek .. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

üniversiteye de gittin tommy ler zara lar şekil yerinde bakıyorum

hep beraber büyük lan bu forumda

since 2006

ne saçmalıyosun arkadaşım ya ? hava atmak için mi tommy dediğini zannediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

en ufak bir kötü niyetle yazmadım ama yanlış anladın neyse

ifade tarzın yanlış o zaman . markayı belirtme nedenim , aramızda saat işiyle uğraşan varsa ya da aynı marka bi saat kullanıp camını değiştiren varsa ona göre bi fiyat alabilecek olmam . neyse.
  • bildigim kadarıyla 30 lira fln tutuyor kesinlikle yetkili bayide yaptır ben saat&saattn almıştım camı çizilmişti marka aynı bu arada :D sordugumda değiştirelim demişlerdi fiyatıda dedigim fiyatı söylemişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

bildigim kadarıyla 30 lira fln tutuyor kesinlikle yetkili bayide yaptır ben saat&saattn almıştım camı çizilmişti marka aynı bu arada :D sordugumda değiştirelim demişlerdi fiyatıda dedigim fiyatı söylemişlerdi

teşekkür ederim dostum istediğim cevap buydu camı değiştirince su geçirmezliğinde bi problem yaşanmaz umarım . burda saat&saat şubesi yok , ipekyol yardımcı olur heralde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayTheRock

quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

bildigim kadarıyla 30 lira fln tutuyor kesinlikle yetkili bayide yaptır ben saat&saattn almıştım camı çizilmişti marka aynı bu arada :D sordugumda değiştirelim demişlerdi fiyatıda dedigim fiyatı söylemişlerdi

teşekkür ederim dostum istediğim cevap buydu camı değiştirince su geçirmezliğinde bi problem yaşanmaz umarım . burda saat&saat şubesi yok , ipekyol yardımcı olur heralde ?

garantili değiştirecekleri için su geçirmezliginde bir sorun olacagını sanmıyorum

ipekyol hakkında bi fikrim yok o konuda yardımcı olmyacagım malsef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.