Yazılanlarla uzak bir alakası olmayan bir konu fakat yazacak yer bulamadığım için burada paylaşmayı uygun gördüm.
benim sorunum şu: facebook ta kişi engelleme diye bir özellik var. ben denemek amacıyla bir ismi engelledim. şimdi ona hiçbir şekilde ulaşamıyorum o da bana ulaşamıyor; karşılıklı engelledik sanırsam. fakat şimdi bu engeli kaldırmak istiyoruz. yardım konularında baktım böyle bir link mevcut değildi. operatörlere mesaj atma girişimi de yaptım ama maalesef cevapsız kaldı. aramızda bilen bir arakdaşımız varsa bilgisini benimle ypaylaşırsa mutlu olurum. şimdiden teşekkürler
walla sırf şu soruyu cevaplamak için üye oldum hee uğraş uğraş ne siteymiş be tesadüfen gördüm senide bak hala bulamadıysan ben sölim napıcanı eğer face türkçeyse daha kolay facebook ana sayfasına geliyosun sayfanın en altında ''Gizlilik'' butonu war oraya tıkla açılan sayfanın başında ''Gizlilik Ayarlarına gitmek için buraya tıkla'' die link var onuda tıkla açılan sayfada engellediğin kişiyi görüceksin kaldır dio bas kalksın :)) umarım başarırsın ii günler...
:) siz engellediğiniz zaman o sizin yaptığınız hiç bir şeyi göremez aynı şekilde o da size hiç bir şekilde ulaşamaz bu yüzden size o engellemiş gibi geliyor.Engeli kaldır derseniz tekrar eski haline döner.