Şimdi Ara

facebook şarlatanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu açmadan önce şunu söyleyim aramızda bunu yapan oluyorur mutlaka.
    facebookta bazı kişilere hayranlık sayfaları açılıyo ve arkadaşınız falancanın hayranı oldu diyor,gayet güzel.fakat bazı hayranlıkları benim mantığım almıyor.mesela Kuranı Kerim-Hz Muhammet-Allah,Mustafa Kemal Atatürk vs.sanki yeni bi sanatçı çıkmış gibi yada popüler bir bilim adamı,ünlü bir ressam gibi hayranlık duyuyolar.burda anlatmak istediğim bizim bazı değerlerimizi magazinlerine alet ediyolar.madem öyle bi sayfa açtın git bi host al bi site aç bilgi topla paylaş insanlara faydan olsun!!yapmayın arkadaşlar töve haşa facebook ta Allah a hayran oldum diyen birinin zekasından şüphe ederim.
    yanlışım varsa affola.

• Hazır konu açılmışken hep merak ettiğim bir konu vardır.
    Bu profildeki kutuda 6 arkadaş gözükür ya onların sıralaması ne?
  • karıştırıyo otomatik heralde sıralaması yok zannedersem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

Hazır konu açılmışken hep merak ettiğim bir konu vardır.
    Bu profildeki kutuda 6 arkadaş gözükür ya onların sıralaması ne?

konu açmaya üşendin heralde

M.K.atatürk hayranlığını normal karşılıyorumda

Allah hayranlıgı ne oluyor bende daha çözemedim gruba katılan kişilerden bilgi almak lazım amacı neymiş

• Turkler herşeyin cılkını çıkartır.

Dhdede çogu kişi yapiyor. Telefon modelini imzasına koyan mı dersin , saçma sapan fun club mu dersin , sadece konu dışına takılıpda donanımlarını yazan mı dersin.
  • Allah c.c bugün yeni mesaj göndermedi

facebookta böyle bi ss vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vişne-Limon -- 20 Temmuz 2009; 7:20:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKLq

Turkler herşeyin cılkını çıkartır.

Dhdede çogu kişi yapiyor. Telefon modelini imzasına koyan mı dersin , saçma sapan fun club mu dersin , sadece konu dışına takılıpda donanımlarını yazan mı dersin.

Telefon modelini veya sistemini yazması pekde cılkını çıkarma değil. Burası bir donanım ve teknoloji formu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    twitter fenomenleri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mayday06

konuyu açmadan önce şunu söyleyim aramızda bunu yapan oluyorur mutlaka.
    facebookta bazı kişilere hayranlık sayfaları açılıyo ve arkadaşınız falancanın hayranı oldu diyor,gayet güzel.fakat bazı hayranlıkları benim mantığım almıyor.mesela Kuranı Kerim-Hz Muhammet-Allah,Mustafa Kemal Atatürk vs.sanki yeni bi sanatçı çıkmış gibi yada popüler bir bilim adamı,ünlü bir ressam gibi hayranlık duyuyolar.burda anlatmak istediğim bizim bazı değerlerimizi magazinlerine alet ediyolar.madem öyle bi sayfa açtın git bi host al bi site aç bilgi topla paylaş insanlara faydan olsun!!yapmayın arkadaşlar töve haşa facebook ta Allah a hayran oldum diyen birinin zekasından şüphe ederim.
    yanlışım varsa affola.

/>

• bir de demiyorlar mı örneğin "bilmem neyi seven 100.000 kişi bulurum" diye. çok uç gruplar var burada, vatanını seven, yok efendim şunu sevmeyen, buna şeker almak isteyen vs vs...

eee bulamıyonuz, morarıp kalıyonuz sonra ne oluyo :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKLq

Turkler herşeyin cılkını çıkartır.

ee sende yaşadığın yeri koymuşsun ne fark var ne gibi bi sakıncası var öğrenebilirmiyim ?
  • Katılılıyorum...
  • bende katılıyorum size cok dogru diyosunuz
  • imza
  • quote:

Orjinalden alıntı: mayday06

konuyu açmadan önce şunu söyleyim aramızda bunu yapan oluyorur mutlaka.
    yanlışım varsa affola.

+1 Kesinlikle içimden geçenleri yazmışsın dostum. TV gördükleri birkaç gerizekalı vatandaş ile "Çok Yüce İsimleri" bir tutuyorlar. Sırf bu yüzden birçok arkadaşımın zekasından şüphe eder oldum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.