facebook acil yardımmm öncelikle herkese selamlar bayramınızı tüm içtenliğimle kutlarım...
Facebook ta bir fotograf yükleyip başla bir site için hosting gibi kullanıp link atıyordun bir arkadaşın fotoğrafını yükledim ama arasının acık olduğu bir diger gurubun görmesini istemiyor bende forumda değişiklik yapamayınca faceden fotoğrafı silsim ama face fotoğraflarıhttp://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/ gibi saçma sapan bir sayfaya yüklüyor ve biz silsekte burda duruyor ben bu fotoğrafı nasıl silebilirim yardım ederseniz sevinirim
Oradan silmek için siz hiçbir şey yapamazsınız hocam ancak Facebook ile iletişime geçmeniz lazım.
Çünkü Facebook'a yüklenen hiçbir resim ve video profilinizden silinse bile aslında hosttan asla silinmiyor.
teşekkür ederim bu kesin böyle demi yani silmek için belli bi süresi zamanı yok
quote:
Orijinalden alıntı: hamzasimsek16
Arkadaşın dediği doğru. Facebooka bir girdinmi çıkışı artık mümkün değil :) Siber arkdaşlıktan fazlası aslında bu site, sabıka kaydı gibi bir şey resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: hamzasimsek16
Senin verdiğin site facebookun resim yükleme adresi, yüklediğin resimler facebook.com'a yüklenmiyor, o siteye yükleniyor