Şimdi Ara

facebook açılmıyor !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    facebook ve hotmail sayfası açılıyor ama sadece beyaz bi sayfa üzerinde ve hiçbirşey yapılmıyor dns ayarlarından değil sorun ne olabilir acaba ?

• bugün birkaç kez banada oldu ama sonra geçti . tarayıcı değiştirmeyi denedinmi _?
  • denerim ama benim bugün değil 5 gündür falan böyle
  • sorun çözüldü arkadaşlar sp1 yükledim :)
  • arkadaşlar sorun tekrar hortladı maillerime bakamıyorum facebook açılmıyor sp2 yükledim bu seferde ama olmadı sorun nedir acaba yokmu bi çözüm getirebilecek arkadaş .......,
  • http://forum.donanimhaber.com/m_36522403/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36615784
    buraya bak kardeş bu konuyu tartışmıştık bi kaç gün önce modeme reset attık düzeldi. sıonunda bi dene bakalım..
  • 15 gün benimkide yoktu bi sürü şey denedim olmadı sonunda çözümü bulduk çözüm modeme reset atmakmış.
  • sağolasın mevsimhazan daha bugün deneyebildim modem reset olayını ve aynen dediğin gibi sorun çözüldü tekrar teşekkürler
  • Facebook Login
    Account Unavailable

Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.
  • Arkadaşlar Bendede oluyor bazen bu soruna ama farklı tarayıcılarla giriş yapmayı denediğimizde sorun ortadan kalkıyor. genelde facebook`a ie. ile giriş yapıyorum fakat sorun yaşadığımda firefoxla giriyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.