Bildirim
facebook açılmıyor !!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bugün birkaç kez banada oldu ama sonra geçti . tarayıcı değiştirmeyi denedinmi _? -
denerim ama benim bugün değil 5 gündür falan böyle -
sorun çözüldü arkadaşlar sp1 yükledim :) -
arkadaşlar sorun tekrar hortladı maillerime bakamıyorum facebook açılmıyor sp2 yükledim bu seferde ama olmadı sorun nedir acaba yokmu bi çözüm getirebilecek arkadaş ......., -
http://forum.donanimhaber.com/m_36522403/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36615784
buraya bak kardeş bu konuyu tartışmıştık bi kaç gün önce modeme reset attık düzeldi. sıonunda bi dene bakalım.. -
15 gün benimkide yoktu bi sürü şey denedim olmadı sonunda çözümü bulduk çözüm modeme reset atmakmış. -
sağolasın mevsimhazan daha bugün deneyebildim modem reset olayını ve aynen dediğin gibi sorun çözüldü tekrar teşekkürler -
Facebook Login
Account Unavailable
Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience. -
Arkadaşlar Bendede oluyor bazen bu soruna ama farklı tarayıcılarla giriş yapmayı denediğimizde sorun ortadan kalkıyor. genelde facebook`a ie. ile giriş yapıyorum fakat sorun yaşadığımda firefoxla giriyorum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X