Herkese merhaba. İki üç gündür evdeki iki bilgisayardan da facebook'a bağlanmaya çalıştığımda hata veriyor. Bazen giriyor ama kısa bir süre sonra yine "Sayfa yüklenirken hata oluştu", "Bağlantı zaman aşımına uğradı" diye uyarı veriyor.
ie ve firefoxtan da denedim ama sorun devam ediyor. İnternetten de araştırdım çözüm için ama bişey bulamadım. Yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkürler.
web proxy adreslerinde girebiliyorsaniz (hidemyass,Vtunnel..vb) o halde dns degistirmeniz gerekebilir yada vpn kullanmalısınız.
Çok teşekkürler cevap için. Linki inceleyip dnsi google dns olarak değiştirdim. Şimdilik halloldu. Herhangi bir sorun çıkartır mı peki dnsi değiştirmek? Tekrar teşekkürler yardım için.
şimdilik hayır ancak bu 1-2 ay icinde devreye girecek olan filtre mevzunda dns'lerin etkisi ne olacak yada vpn kullananlar hukuki sorunlar ile karsılasir mi hep beraber gorucez.
quote:
Orijinalden alıntı: streamin
şimdilik hayır ancak bu 1-2 ay icinde devreye girecek olan filtre mevzunda dns'lerin etkisi ne olacak yada vpn kullananlar hukuki sorunlar ile karsılasir mi hep beraber gorucez.
Çok teşekkür ederim bilgiler için.
slm facebook bağlantı nasıl yapıyor mesela kimwww.istediğini yazcam. ama ben bulamadım.. yardımcı olurmusunuz sevinirim:) ben çoktan bir kere yaptım ama resim çıkıyor.youtube kopyalıyorum.. ama facebookta istiyorum,ama bulamadım..:(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme