Şimdi Ara

Facebook beğeni sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir haftadır Facebook kendi kendine sayfa beğendirip millete abone ediyor beni. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar acaba yardım edebilir misiniz ? Delirmek üzerieyim

• facebook virüsünü yemişsin arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurosmankaya

Yaklaşık bir haftadır Facebook kendi kendine sayfa beğendirip millete abone ediyor beni. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar acaba yardım edebilir misiniz ? Delirmek üzerieyim

Tarayıcındaki eklentileri kontrol et, eklenti varsa kaldır ve facebook uygulama ayarlarına gir uygulamaları kaldır
  • ÖNCELİKLE CHROME Yİ BAŞLAT DENETİM MASASI PROGRAMLAR EKLE KALDIRDAN CHROME'Yİ KALDIRIN

ARDINDAN ŞU İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİRİN.
    - Başlat tuşuna basarak alt kısımdaki arama bölümüne regedit yazın

- Regedit'i açtıktan sonra açılan kayıt defterinden Hkey_local_machine-software > policies > google > chrome > seçeneğini takip edin.

- Burada "asdadsfclbonhleeank" gibi karmaşık isme sahip bir dosya olacaktır.

- Bu dosyayı silerek web tarayıcınızı baştan başlatın. Virüs temizlenmiş olacaktır.

ARDINDAN SİLMEK İSTEDİĞİNİZ SAYFALARI ZAMAN TÜNELİNİZDEN AŞŞAĞI DOĞRU İNEREK SOL KÖŞEDE ( BEĞENİLER ) TIKLAYIN VE MALESEF TEK TEK BEĞENDİN İBARESİ ÜZERİNE GELEREK BEĞENMEKTEN VAZGEÇ TEK TEK TIKLAYARAK FACENİZİ ESKİ HALİNE GETİREBİLİRSİNİZ.
  • sayfa kasma hilsine felan kaydolduysan olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.