Şimdi Ara

Facebook bile bunu yaptı [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sayfa benim değil amacım reklam yapmakta değildi sizleri güldürmekti size hiç bir halt yaramaz iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarschi -- 6 Eylül 2011; 0:02:31 >

• Çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı?
  • reklam yapma ps.
  • Kaç sazan takıldı ağa?
  • Çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

Kaç sazan takıldı ağa?

Efendim anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarschi

Facebook bile bunu yaptı [SS]

PS diyene sayfa linkiwww.facebook.com/penguendergi

Kaybol burdan pis reklamcı !

• ahahhhahhaha :D
  • Facebook, 750 milyon kullanıcının birbirini anlayabilmesi için müthiş bir uygulama uygulama peşinde!

Inside Facebook'ta yer alan bir habere göre, sosyal ağ sitesinin geliştirdiği yeni bir özellik sayesinde milyonlarca kullanıcı artık dillerini bilmese de dünyanın her bir yerindeki kullanıcılarla konuşabilecek, anlaşabilecek.

Tercüman sistemi üzerinde çalışmalarını sürdüren Facebook, şimdilik sadece İspanyolca, Fransızca ve Çince dillerini destekliyor. Ancak elbette bu diller bir başlangıç ve sistem tam oturduğunda diğer diller de bu yelpazenin içine katılacak.

Ancak bir arkadaşlık bulma sitesi olmadığını uzun uzadıya kamuoyuna anlatan Facebook'un birbirinin dilini bilmeyen ve dolayısıyla arkadaşlıktan uzak milyonlarca insana bu fırsatı sunması da kafaları karıştırmıyor değil.

Kaynak: CHIP Online http://www.chip.com.tr

• gösterim ve görüş bildiriminden belli sayfa sahibi olduğun çahal

aynı şıtayn mode: off
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.