Şimdi Ara

facebook checkpoint güvenlik kontrolü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • facebook güvenlik kontrolü adı altında telefon numarası istiyor . Ama ben telefon no mu vermek istemyorum utanmasalar tc kimlik no yu da isteyecekler
    Velhasıl kelam telefon numarasını vermeden bu checkpoint i geçemem mi?? Başka yolu yok mu ??

• up up
  • http://imgim.com/6857incia310397.png

bu sorunu telefon no vermeden halledemem mi??
  • birden fazla hesabın varsa eğer öyle oluyor telefon onayı yapmadan girilmesi mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook'a telefon numaranı vermen arkadaşlarına vermenden çok daha güvenilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Facebook'a telefon numaranı vermen arkadaşlarına vermenden çok daha güvenilir.

adamlar resmen herkesin tüm bilgilerinin kayıtlarını tutmaya başladılar .Seni bilmem de bence öyle her bilgini de internet ortamında vermen gereksiz ve Tehlikeli
    yarın hesabın başkasının eline geçince bi facebook hesabından tüm bilgilerine ulaşacaklar bunun sonu kötü dediğim gibi böyle devam ederse yakında tc kimlik no yu da isterler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a01011980 -- 9 Ağustos 2012; 0:18:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi

birden fazla hesabın varsa eğer öyle oluyor telefon onayı yapmadan girilmesi mümkün değil

dediğin gibi birden fazla hesapla giriş yapmıştım . Ne yapalım telefon vermekten başka yolu yoksa bizde kullanmayız zaruri değil ne de olsa
  • Telefon numaranı girdikten sonra onay kodu geliyor o kodu girdikten sonra bu adımı geçebilirsin

Bu adımı geçtikten sonra numaranı kaldırabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.