Şimdi Ara

Facebook Hesabın geçici bir süre için durduruldu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm Arkadaşlar Facebook'ta E-Posta Değişimi Sırasında
    Maxicep.com - Facebook Hesabın geçici bir süre için durduruldu ...
    Hesabın geçici bir süre için durduruldu.

İletişim bilgilerindeki bir değişikliği iptal ettin. İptal edilen istekler genellikle spam gönderen birinin, Facebook hesabına eriştiğini gösterir. Hesabın, Facebook gibi görünecek şekilde tasarlanmış bir internet sitesine şifreni girmen sonucunda ele geçirilmiş olabilir. Bu tür e-dolandırıcılık saldırıları phishing ("oltalama") olarak biliniyor.
    Güvenlik önlemi olarak hesabın geçici bir süre için durduruldu. Aşağıdaki adımları izleyerek hesabına yeniden erişim kazanabilirsin

Uyarısı Geldi Devam Ettiğim Zaman İse;

Yukardaki;

1.Adım
    Hesabı Doğrula

Başlığının Altında;

Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi

Hesabını geri alma işlemine devam etmek için destek ekibimizle iletişime geç.
    Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Güvenlik ilkemizi anlayışla karşıladığın için teşekkür ederiz.

Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşkkür Ederim

• dostum bu facebook zaten artık herseyın suyunu cıkartı , kımseye arkadaslık yollayamazsın tanıdıklarına bıle, mesaj yazamazsın hersey spam olarak gorunuyor facede. lanet olsun bu burokrası ve facebook sıtesının sahıbı molozlara kı bu engellemeler eskıden yoktu , zaman gectıkce herseyı berbat etmekte ustune yok ınsanoğlunun.

facebook
  • ARKADASLAR AYNI DURUM BENDEDE VAR YARDIMCI OLUN BİR SÜRÜ ŞEY DENEDM OLMADI NE YAPMAM GEREK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sw33TyBoOY

Slm Arkadaşlar Facebook'ta E-Posta Değişimi Sırasında
    ****.com - Facebook Hesabın geçici bir süre için durduruldu ...
    Hesabın geçici bir süre için durduruldu.

İletişim bilgilerindeki bir değişikliği iptal ettin. İptal edilen istekler genellikle spam gönderen birinin, Facebook hesabına eriştiğini gösterir. Hesabın, Facebook gibi görünecek şekilde tasarlanmış bir internet sitesine şifreni girmen sonucunda ele geçirilmiş olabilir. Bu tür e-dolandırıcılık saldırıları phishing ("oltalama") olarak biliniyor.
    Güvenlik önlemi olarak hesabın geçici bir süre için durduruldu. Aşağıdaki adımları izleyerek hesabına yeniden erişim kazanabilirsin

Uyarısı Geldi Devam Ettiğim Zaman İse;

Yukardaki;

1.Adım
    Hesabı Doğrula

Başlığının Altında;

Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi

Hesabını geri alma işlemine devam etmek için destek ekibimizle iletişime geç.
    Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Güvenlik ilkemizi anlayışla karşıladığın için teşekkür ederiz.

Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşkkür Ederim

TEKRARDAN GİREBİLMEN NE KADAR ZAMAN ALDI?

• 1) cok fazla uye eklediginizde ki bu konuda eklemeler esnasında uyarıda bulunuyor

2) bir gunde cok farklı ip lerden giriş yaptıgınızda (mesela bir gunde hem cepden hem ev pc den hem gittigim şehirde netcafeden girince
    adamlar hacklendi sandılar) bu durumda hesap dogrulama icin o kadar salakca bir teste tabi tuttularki, paylaştıgım resimlerdeki TAG edilen
    kişilerden 10 tanesini sordular 5 ini bilemezsen uyelik sonsuza kadar kapanır dediler bende allahdan tum resimler herkese acıktı
    2 ci uyeligimden birinci uyeligimdeki resimlere bakıp isimleri okuyup cevapladım sorun cozuldu.

Bu bazen yeterli olmuyor ve fiziki kanıt istiyor, SCANNER dan taranmış pasaport, sana ait ismi yazılı bir RESMI FATURA'nın scanerden
    taranmış hali gibi.

3) face e sifre girmede sorun yaşadıysanız

gibi sebeplerden uyelik donuyor yada bir kez cok fazla siyasi mesaj iceren siteye LIKE oldum diye uyeligimi tumden kaybetmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

1) cok fazla uye eklediginizde ki bu konuda eklemeler esnasında uyarıda bulunuyor

2) bir gunde cok farklı ip lerden giriş yaptıgınızda (mesela bir gunde hem cepden hem ev pc den hem gittigim şehirde netcafeden girince
    adamlar hacklendi sandılar) bu durumda hesap dogrulama icin o kadar salakca bir teste tabi tuttularki, paylaştıgım resimlerdeki TAG edilen
    kişilerden 10 tanesini sordular 5 ini bilemezsen uyelik sonsuza kadar kapanır dediler bende allahdan tum resimler herkese acıktı
    2 ci uyeligimden birinci uyeligimdeki resimlere bakıp isimleri okuyup cevapladım sorun cozuldu.

Bu bazen yeterli olmuyor ve fiziki kanıt istiyor, SCANNER dan taranmış pasaport, sana ait ismi yazılı bir RESMI FATURA'nın scanerden
    taranmış hali gibi.

3) face e sifre girmede sorun yaşadıysanız

gibi sebeplerden uyelik donuyor yada bir kez cok fazla siyasi mesaj iceren siteye LIKE oldum diye uyeligimi tumden kaybetmiştim

bu bilgiyi alıyorum sizce kurtarırmıyız. face hesabını

Hesabın geçici bir süre için durduruldu
    Facebook hesabında şüpheli hareketler tespit edildi ve hesabın bir güvenlik önlemi olarak geçici bir süre için durduruldu. Facebook gibi görünmesi tasarlanan bir internet sitesine şifreni girmen sonucunda hesabının ele geçirilmiş olabilir. Bu tür e-dolandırıcılık saldırılarına şifre tuzakları denmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gult3kin -- 27 Şubat 2013; 12:48:02 >

• açıkcası bu şekilde bir durum başıma gelmedi inşallahda gelmez.
    bende dogrulama metodunu kendisi secmşti. O zaman 799 arkadaşım vardı
    tanıdık tanımadık, ve listeye surekli eklemeler yapıyordum ki o zaman gunde 2-3
    ekleme kontrolu yokdu 30 kişi dahi ekleyebiliyorken birden böyle bi durum oluştu
    ama onda sanırım sorun gunde 3 farklı ip blogundan girmemdi. Şanslıydım ki
    resimlerimi herkese acmıştım ve 2 ci uyeligimede kendimi eklemiştim oradan
    resimlere bakarak actım facebook un yardım konusunda cok zayıf
    asla emaillere felan cevap vermiyor. Anca sana dogrudan kurtarma ekranı
    cıkarırsa şanslısın. Bu arada uyeliginde CEP telefonun kayıtlımıydı bende
    o var gecen kitlendiginde cep telefonuma ve .gov.tr li iş yeri adresime link
    yolladılar ve uyeligim yine acıldı

dogrudan facebook bu hatayı veriyorsa bu tuzak felan degil dogrudan adamların salaklıgı
    resim konusunu adamlara yazmıştım bi o zaman bi yerden buldugum adrese ama tabiki
    belkide oda fake di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 27 Şubat 2013; 16:54:06 >

• quote:

açıkcası bu şekilde bir durum başıma gelmedi inşallahda gelmez.
    ekleme kontrolu yokdu 30 kişi dahi ekleyebiliyorken birden böyle bi durum oluştu

dogrudan facebook bu hatayı veriyorsa bu tuzak felan degil dogrudan adamların salaklıgı
    resim konusunu adamlara yazmıştım bi o zaman bi yerden buldugum adrese ama tabiki
    belkide oda fake di.

hesap doğrulama ekranı bazen çıkıyor bazen çıkmıyor zaten doğrulama durumunuda hatırlamıyorum...
    hesap öyle dondu kaldı valla

• quote:

Orijinalden alıntı: gltknln

quote:

açıkcası bu şekilde bir durum başıma gelmedi inşallahda gelmez.

belkide oda fake di.

hesap doğrulama ekranı bazen çıkıyor bazen çıkmıyor zaten doğrulama durumunuda hatırlamıyorum...
    hesap öyle dondu kaldı valla

zaman zaman oluyor benim hesapta da bu aralar sıklaştı..... Bende anlam veremiyorum fakat hesabın açılması için güvenlik sorularına doğru cevaplaman önemli

• bunun sebebi mesela bir telefondan bir evden gibi cok farklı ip aralıklarından girmenizmiş (bir arkadaş dedi) deneme amaclı face almış surekli gun icinde bir evden bir işden bir cepden girdim 1-2 kez sifrede hatalı girince bu ekran cıktı dedi.
  • quote:

bunun sebebi mesela bir telefondan bir evden gibi cok farklı ip aralıklarından girmenizmiş (bir arkadaş dedi) deneme amaclı face almış surekli gun icinde bir evden bir işden bir cepden girdim 1-2 kez sifrede hatalı girince bu ekran cıktı dedi.

olabilir çünkü fecbookun bahsettiği gibi farklı linklerden giriş yapmıyorum zaten yani fecbook uçmuş yaptığı açıklama ile PARANOYA DURUMUNDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaynaci -- 2 Mart 2013; 20:23:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.