FacebookHotmail Twitter ve birçok siteye giremiyorum. İşin doğrusu facebook twitter gibi sitelerde login olamıyorum hotmail e hiç giremiyorum. Bir ağ kullanıyorum yani 4 kişilik bi internet ağı kullanıyorum. ve herkesde aynı problem var modemi fabrika ayarlarına geri getirdim olmadı , switch i değiştirdim olmadı, bazen dns değitirince girebiliyorum, TTNETi arayıp sorunu belirttim dns lerinizde bi problem yok deniyor ne yapacağımı şaşırdım
Çözebilecek varsa çok sevinirim!
Merak etmeyin, çözüm çok basit! DNS ayarlarınızı OPENDNS ayarlarına değiştireceksiniz. google'a opendns yazıp tıklayın, açılan sayfada en üstteki "opendns" adresine girin. sayfanın sağ alt köşesindeki DNS ayarlarını bir kağıda yazın, sayfayı kapatın. denetim masası'ndan ağ paylaşım merkezi'nize gidin. sağda, "yerel ağ bağlantısı"na tıklayın. özellikler'i tıklayın. windows 7 kullanıyorsanız "internet protokolü sürüm 4" yazısını çift tıklayın. açılan sayfada DNS sürücüsünü otomatik olarak al" seçeneğindeki işareti kaldırın ve "aşağıdaki DNS adreslerini kullan" seçeneğini işaretleyin. boşluklara, not aldığınız DNS rakamlarını yazın, "onay" kutucuğunu işaretleyip çıkın. hepsi bu kadar. kolay gelsin..
quote:
Orijinalden alıntı: tanilergun
Merak etmeyin, çözüm çok basit! DNS ayarlarınızı OPENDNS ayarlarına değiştireceksiniz. google'a opendns yazıp tıklayın, açılan sayfada en üstteki "opendns" adresine girin. sayfanın sağ alt köşesindeki DNS ayarlarını bir kağıda yazın, sayfayı kapatın. denetim masası'ndan ağ paylaşım merkezi'nize gidin. sağda, "yerel ağ bağlantısı"na tıklayın. özellikler'i tıklayın. windows 7 kullanıyorsanız "internet protokolü sürüm 4" yazısını çift tıklayın. açılan sayfada DNS sürücüsünü otomatik olarak al" seçeneğindeki işareti kaldırın ve "aşağıdaki DNS adreslerini kullan" seçeneğini işaretleyin. boşluklara, not aldığınız DNS rakamlarını yazın, "onay" kutucuğunu işaretleyip çıkın. hepsi bu kadar. kolay gelsin..
İlk önce teşekkürler.. İyide kardeş bütün ağda var bu problem. normalde olmayan bir problem yaani ben neden durup dururken dns değiğştireyimki?
kardeşim, aynı problem bende de vardı, şimdi giremediğim hiç bir site yok. işe yaramazsa gene otomatik ayarlarına geri dönersin. benden söylemesi, çözüm istedin, çözümü gösterdim. gerisi sana kalmış.
kardes iyi güzel hoş diyorsunda dikkat edersen konu başlığına biz zaten bir çok siteye giremiyoruz senn dediğin siteye girmek için o ıp adresilerini almak için siteye girmek lazım zaten girebilseydik suanki konu başlığı bu olmazdı :))
Beyler dns reklamlarına aldanıp kafanıza göre dns girmeyin 208.67 ile başlayanı girebilirsiniz diğerleri sakat.
quote:
Orijinalden alıntı: tanilergun
siteye girebilirsem dediğini yapıcam ama giremiyorumki