Abim ve grubu Rap müzikle uğraşıyolar ve sizi temin ederim apaçi yaralı sıtayla gibi değil abim benide sayfaya yönetici yaptı ve benim üye toplamam lazım aklıma siz geldiniz sayfaya girip beğenebilirmisiniz ?
ÖNEMLİ UYARI:MÜZİKLERİ DİNLEDİĞİNİZDE APAÇİ MÜZİKLERİ OLMADIĞINI ANLICAKSINIZ DİNLEMEDEN CEVAP YAZMAYIN
Rapin içinde biri olarak söylüyorum daha çalışmaları gerek ama bana kalırsa bıraksınlar valla bu müzik çingen pazarı gibi oldu dinleyiciden çok yapan var
quote:
Orijinalden alıntı: mmarass
Emek verildiği belli oluyor. Ellerinize sağlık, bir iki parça dinledim güzeldir herhalde rap hakkında pek bir bilgim yok ama kulağa hoş geliyor
yukarı
Aynen katılıyorum. Kendilerini geliştirirlerse ve tanınmaya başlarlarsa güzel işler çıkartabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: ZibidyGonzaLesxD
konu güncel
Alıntıları Göster
Konu Yukarlarda Yardım Edin
quote:
Orijinalden alıntı: XPHOS
Rapin içinde biri olarak söylüyorum daha çalışmaları gerek ama bana kalırsa bıraksınlar valla bu müzik çingen pazarı gibi oldu dinleyiciden çok yapan var
Kardeşim o sayfaya fazla şarkı ve bilgi koyamadık ama bilgileri sana veriyim ben
Bugüne kadar 27 party ve konserde şarkı söylediler çoğu kendi organizeleri ve önemli kişilerle sahne aldılar
quote:
Orijinalden alıntı: ZibidyGonzaLesxD
Konu Yukarlarda Yardım Edin
Alıntıları Göster
ilerde daha iyi olur gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
ilerde daha iyi olur gibi..
Alıntıları Göster
İlerde İyi olur diyen arkadaşlarım ilk kayıtlarını 2007de yaptılar o sayfaya fazla bişey koyamadık eğer sayı artarsa Koycaz