Bu facebook denen meletde ..... şunu izledi diye iletiler geliyor bu ne iştir bizim haberimiz olmadan gidiyor.Hangi sitelerde oluyor nasıl engeller ya da nasıl bakarız ne gittiğine Malum şeyleri izleyincede gitmesin sonra
aynen ya hesabı dondurdum bunun yüzünden
virüs diye biliyorum ben onları yani adamlar gerçekte o videoları izlemiyo aslında
quote:
Orijinalden alıntı: Neymar Jr.
virüs diye biliyorum ben onları yani adamlar gerçekte o videoları izlemiyo aslında
Değil.Ayrıca onların gözükmemesini istiyosanız uygulamayı kaldırmalısınız.
Misal dailymotion diye bir uygulama var dailymotiondan bir video izlerseniz duvarınızda çıkar.Çıkmaması için o uygulamayı engelleyin/iznini kaldırın.
quote:
Orijinalden alıntı: J. MacTavish
quote:
Misal dailymotion diye bir uygulama var dailymotiondan bir video izlerseniz duvarınızda çıkar.Çıkmaması için o uygulamayı engelleyin/iznini kaldırın.
youtube'deki videoları göstermiyo sanırım benim gördügüm izlesene dailmotion siz.net vs
quote:
Orijinalden alıntı: J. MacTavish
quote:
facebook uygulamasını aktif hale getirmezsek dailymotionda video izleyince facebookta izledi diye görünmüyor değil mi?
valla beyler dikkatli olun izlesene.com uygulaması ne izlerseniz kenarda yazıyor bunu bunu izledi diye arada görüyorum ATEŞLİ BACAKLAR falan izleyenler var