Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba tum basligi okumak cok zor maasallah baya da oynayani varmis arada bazı yerlere goz attim fakat sorumun cevabi ile karsilasamadim bende oynuyorum ama artik cok sıkıldım ve oyundan cikmak istiyorum fakat bunu nasil yapicam bir turlu bulamadim oyunu silme islemini bilen bir arkadaş varsa lutfen bana yardimci olabilir mi...
    ilginize simdiden tesekkur ederim
  • acaba elinde güneş gözlüğü pasaport ve model uçak koleksiyonları fazla olan varmı

• Arkadaşlar bu oyun adamı bağlıyor insan bu son sigaram diyor ama bir türlü son gelmiyor
    Ocak ilk haftasında yaşadığım çeşitli depresyonlardan sonra kafamı meşgul etmek için internet oyunları tasiye edildi.
    3-5 Tanesine baktım ama millionercity grafik özellikleri az olmasına rağmen beni kendisine bağladı.
    Diyorlar ki hile .. Baktım hilelerede. Ama hile ile yapılan iş insanın güdüsünü tatmin etmez. İçinde hep bir acı başarısızlık güvensizlik kalır. Oysa sanalda olsa başara başara emekle yapıldığında o senin gözün gibi oluyor.
    4 ay oldu 39 komşu var. Bakıyorum doğru dürüst devam eden yok. 1 özbek 1 kırgız 2 japon ve 2 türk arkadaşım devamlı parça ve ağaç yer değiştirme hediyesi yolluyorlar. Binlarda 6 kişinin yardım etmesi yarıdan aşağı indiriyor süreyi. 39 kişiden devam eden sayısı 11 kişi. Diğerleri bırakmışlar.
    Ben aşırı para kazanma hırsı yapmadım kendime. Belki yaşımın artık yolun yarısına gelmiş olmasından olsa gerek biraz süsledim.
    Brezilya gökdeleni yapamadım henüz. En yüksek gökdelenin hiçbir önemi yok. Lüks çatı katıda aynı öyle. Paris gökdeleni fiyasko. Vahşi batı çiftliği midir ne karın ağrısıdır 18m ona vereceğinize 12m şatoya verin. 1,4 daha güzel getirisi.
    Ben ticari binaların göremediği yere şato çiftlik tarzı binalar koyup yanlarına ağaçlar koydum değeri artsın diye. 12M lik şato bonuslar la irlikte kirada 55m lik gökdelene yaklaştı.
    Hediyelerden bahaçar çiçeğinin kapmasama alanı 3 karakter ama 4 büyük gökdeleni 4gen çeklinde dizip ortaya bir boşluk veriğinizde bahar çiçeği koyduğunuzda 4 binayıda veya 3 binayıda görüyor. Normalde kapsama alanı 2 binayı bile zor gören çiçek. %9 süper.. hemde 1x1

• Bu benim şehir semerkand
     Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonumabak -- 25 Nisan 2011; 9:40:44 >
  • Bütün genişlemeleri aldım.

Bundan sonra keyfime göre oyunuma bakacağım.
  • Daha 21 seviyeyim. Şirket değerim de 13M
  • Yeter mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bombaci mülayim

quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Paraya kıydım Millionaire tarihinde varmıdır böyle bir ev ? Varmı Arttıran ? :D

• Arkadaşlar birkaç arkadaşımın ricasıyla böyle bi sayfa açtık. Daha 1-2 günlük sayfa. Vaktim oldukça bende destek vereceğim.
    Ama genelde genç arkadaşlar ilgilenecek.
    http://www.facebook.com/pages/MillionerCity-Help-Yard%C4%B1m-Yardom-Platform/225136360834094
  • quote:

Orijinalden alıntı: telefonumabak

Arkadaşlar birkaç arkadaşımın ricasıyla böyle bi sayfa açtık. Daha 1-2 günlük sayfa. Vaktim oldukça bende destek vereceğim.
    Ama genelde genç arkadaşlar ilgilenecek.
    http://www.facebook.com/pages/MillionerCity-Help-Yard%C4%B1m-Yardom-Platform/225136360834094

beğendim.
  • ben de kulübe üye olmak istiyorum
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır konuya cevap yazmıyorum taşınmış zaten.şehrime gökdelen tarzı yapmayı daha fazla tercih eder oldum. Estetik açısından. Diğer alanlara Brezilya Gökdeleni yapmayı düşünüyorum.Sizin önerileriniz nelerdir ?.

• Arkadaşlar güneş gözlüğü fazladan varsa verebilecek kimse yokmu ?
  • Konu öldü.
  • benim şehrim bu adını kendi adım koydum böyle bağlayacağını bilmiyordum
    bu eşsiz genel merkez parçalarını nasıl açarız evi kimlere kiraya vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

benim şehrim bu adını kendi adım koydum böyle bağlayacağını bilmiyordum
    bu eşsiz genel merkez parçalarını nasıl açarız evi kimlere kiraya vereyim

sana hangi zaman uygunsa artık Ama zamanın bolsa 3 dkk lık yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 22 Mayıs 2011; 19:16:40 >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.