Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3günlük kiraya veriyorum 3de1 topluyorum arada girip dükkan kirası topluyorum

ama hep arkadaşlara verince hep aynı hediyeleri veriyorlar

ne bileyim futbolculara vs. lere versem eşsiz genel merkezi açan hediyeler gelir mi

yoksa seviye ilerledikçe otomatik açılır mı?
  • Bende hepsini denedim ama bana bir fayda vermedi. sadece 1 tane koleksiyon parçasını bulamıyorum.fazla zamanım olmadığından 1 günlük tarifeyi seçiyorum.
  • Seviye : 105
    Şirket değeri : 3.000.900
  • Başlıyorum eklerseniz sevinirim.
  • Seviye: 99
    Değer: 12,924,000,000 $

Bütün genişletmeleri aldım. Resim ekleyeceğim fakat sizin gibi mapin tamamını alamaıyorum ss ile. arkadaşlar simgesi altın para göstergesi falan kaaptıyor nasıl yapacağım.?
  • Tam bu zamandan sonra bu konuya yazan olmaz diyecektim olmuş 99. seviyede nasıl 10 T nin üzerine çıkabiliyorsun ?
  • Cıkılmıyor mu ki?
  • bu otomatik kira toplama muhabbeti nedir ya anlamadım ücretsiz deneme yapıyorum 6 dakkalık ama yine ben tıklıyorum kiraları toplamak için
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Birşey Soracağım da, Oyunun Rekorlarını Ya da En İyiler'ini Felan Nereden Öğrenebiliriz ?
    Ben Listemde 1. Oldum ama Daha İyilerin Puanlarını Merak Ediyorumda...
  • Ya ben 513 m yim ve 56 levelim param 15 m 1 süper gökdelen 8 şüx gökdelen 14 gökdelen 1 keyif gökdeleni 1 eko lüx ev ve yaklaşık 70 ev.ve 1 günlük gelirim 14 m ne yapmamaı önerirsiniz...
  • şuan 56 lewelim ve 37 altınım var 35 altına en yüksek gökdeleni açsammı =
  • 3 dk lık ticari gelirde rakip isteyen cevap yazsın???
  • ben :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: onedoo

ben :D

D:D:
  • Vay be bi aralar ne doluydu bu konu hatta ben bu konuya atimistim ilk mesajimi
    Oyun hala duruyor ama kac aydir oynamiyorum en son 7,5 milyardi degerim
  • 63 LeWeL Oldum. ve 620 m yim :D binaları teker teker yıkıyorum lüx gökdelen alıyom.ve en yüksek gökdelen aldım :D 1 günlük2 m veriyo.. foto nasıl koyuyuz ? xD

• quote:

Orijinalden alıntı: KiNg MeHmeT

63 LeWeL Oldum. ve 620 m yim :D binaları teker teker yıkıyorum lüx gökdelen alıyom.ve en yüksek gökdelen aldım :D 1 günlük2 m veriyo.. foto nasıl koyuyuz ? xD

Screenshot alip imageshack sitesine yuklersin ordanda direct linkini kopyalayip [simage][/simage] kodunun ortasina yazarsin.

Ornek: [simage]Buraya Link'i koyucaksin[/simage]

• ya ben şehrimi yıkıp en baştan yapıypm

• selam herkese arkidişler, yeni bir millionaire city oyuncusu olma hevesindeyim, ama bir bakımdan da grafiklerini beğenmedim gibi. tavsiye eder misiniz? oyunda neler güzel diğer oyunlardan farklı olarak?
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.