Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

satılık millonaire city hesabı var mıdır? Veya hesabı satmak istesek satabilir miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatz

Oh maşallah gelirlere bak

satılık millonaire city hesabı var mıdır? Veya hesabı satmak istesek satabilir miyiz

2.651M değer var işe yarar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozden

quote:

Oh maşallah gelirlere bak

2.651M değer var işe yarar mı

İnternete koysak ilan talip çıkar mı acep var mıdır bizden daha delisi

• benım 3 dk lık ticari gelırım 27 M mi neydı artık oynamıyorum bıraktım baska oyunlara bakıyorum hoslandıgım oyun olursa eger onu oynuyorum ve benım bı hırs ım vardır 100 level yapmadan bırakmam oyunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

neden oynanmasın ya ama sıfırdan başlamak gibi yeniden o fanteziyi uygulamam :D

Aynen...

Özellikle bir çok şey altına döndü. Görevlerde de altın verilmesi kalktı.

Neyseki 1 yıldan fazla sürede çoğunluğunu aştım.

Şu an günlük kirada 250-300 milyonları görüyorum. Çoklu hesaptan inşaat ve görev yardımı almak haricinde ne para ne de altın hilesi yaptım.

Bu saatten sonra neden bırakayım?

Artık 1 günlük değil 3 günlük kiraya veriyorum 600 milyon kadar gelirim oluyor.

Yeni haftalar geldiğinde de işime yaramayanı yıkıp, yarayanı inşaa ediyorum.

İşte şehrimin son hali...

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

• Merhaba bu fan sayfasını ilk kez gördüm.Benim şehrim 358M' den biraz daha büyük.50. seviyeyim.En yüksek dekorasyonlu evim (Galiba masal haftası gibi birşeyden almıştım) 3 Küçük Domuzcuk. %250 (Keşke keyifli gökdelenimin yanında olsaydı.)

Yardımcı olabilirseniz sevinirim oyunda çok iyi değilimde.
  • Arkadaşlar ayrıca Hızlı Cevap'tan nasıl resim göndereceğim
  • Umarım fotoğrafı gönderebilirim.Son yazımdan bu yana 20'den fazla lüks bina yıktım.

• Değerim çok değil çünkü genişletmem yeni.Şu an 25 M nakitim var 4 altında hediye geldi.51.seviye oldum.
  • Vay be bu konu için foruma üye olanların mesaj sayısı benim mesaj sayımı geçmiş.
  • Hala bu oynu oynayan var mı ??? Eskiden çok güncellemiyordu konu. Artık facebook'un da bir özelliği kalmadı pek birşey yok.
  • evet... ne zamandır girmiyordum milyonere bir bakayım dedim ve en son durumum böyleymiş...

• hala oynayan var mı varsa en oynuyorum beraber takılırız
  • gençler ben 1 senedir oynuyorum daha anca böyle oldu oynuyorum dedğimim oynadığım yani sadece kıraları topladım günler sadece 3 ay falan yoksa oynamadım o halde böyle ben ıyı olduğunu düşünüyorum takdir sizin tabii NOT: Hiç bir hile kullanmadım kendi emeğimhttp://s1307.hizliresim.com/1c/c/q48dl.png
  • Bir ara ne oynardım bu oyunu,boy boy binalarım olmuştu,baya zengindim Sonra en yakın arkadaşlarımdan ikisi öküzlük yapıp benden gizli Facebook hesabımı çaldılar,sözde şaka. Bir ay falan kendileri olduklarını söylemediler,bir keresinde söylemişlerdi ama ben dalga geçiyorlar diye inanmamıştım. Sonra tüm arkadaşlarımdan falan söyleyip profili şikayet ettirip kapattırmıştım. Şimdi aramızda sorun yok ama halen bazı günler öküz olabiliyorlar.
  • Hey gidi ne oynardim ya 2 yil once
    Carsamba gunleri 3 gunluk kiralari toplardim cumaya 2 gunluk verirdim. Cuma toplar haftasonu cumartes ve pazar toplardim. Sonra sinav olurdu haftaici bi da 3 gunluk kirala tee carsambaya ulan sinav da guzel gectiyse ne hosuma giderdi bee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş bugün gireyim de bakayım şehrime madem hortlattınız

• Benimde kucuk,samimi ve karisik bir sehrim var Sirket degerim 7b 1 yılı geçti oynayalı.Ruhsuzca dizilmiş bir şehir değil kesinlikle...%900 bonusu olan bir binam var hep yanimdaydi ezikken.Su an ondan daha iyi binalarim var oraya koyabilecek ama koymuyorum.Her ozel haftadan hatira almaya calisirim sehrimi seviyorum

• Vay be Eskiden oynardım Sonra 2000M yapıp bırakmıştım oyunu Geçen gün biri istek yolladı duygulandım
  • 2 yılı aşkın süredır oynamıyodum.Yanlışlıkla girdim oyuna en son bu haldeymişim demek. Ve bu konuya koydugum ılk resme de bakınca gercekten ılerlemış olduğumu gördüm. Eğer yeni başlayanlar varsa yüksek levellere bakıp da kendinizi kötü hissetmeyin. Biraz sabır biraz zamanla siz de onlara yetişeceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.