Bildirim
Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (118. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
103 level 20 M şirket değerim var.
2 haftada iyi yapmışım ha, -
3 dk lık ticari ile uğraşan yokmu ya ? -
Ben uğraşmıyorum. 2 tane farklı hesabım daha var. Onlardan biriyle uğraşmayı düşünüyorum.
Bu arada görevlerde altın kazanma kalkmış galiba. İşi iyice paraya bağlıyorlar.
Bugüne kadar inşaat yardımı ve görevleri tamamlamak için 2 hesaptan tıklamak haricinde hile (ona da hile denirse) kullanmadım. Fakat böyle giderse altın hilesi bulursam kullanacağım. -
herkeze selamlar ben deniz dolu öncelikle bahsetmek isterimki ben şehrimi hile yoluyla kasıyorum 3 dk da toplam 20m para yapıyorum ve ticari hiç bir bina kullanmıyorum sadece toplam 10 tane evimi 3dk lık kira ile 20m kazanıyorum siz emeğinizle bileğinizin hakıyla almışsınız isteyen arkadaslara anlatabilirim unutmayın bilgi paylaşınca çoğalır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolu07 -- 6 Ağustos 2011; 5:21:56 > -
oyunu bıraktım -
Hileyi yapamayacak bir şey yok zaten. Cheat Engine kurulu olduktan sonra kalanı anlatması 2 dk sürmez. -
oyunda hızlı para kasabilmek için hile yapmanın bir yolunu bilen varmı acaba? -
takip. -
%800 küsür kiraartışı var bende -
3 dk lık ticari gelirde kapışılır her türlü? :D hilesiz -
http://forum.donanimhaber.com/m_54325573/mpage_1/f_/key_//tm.htm
Empires & Allies oynuyorum.
e&a oynuyanlar,oynuyacak olanlar üstteki başlığa gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 10 Kasım 2011; 11:23:20 > -
selamün aleyküm 21 levelim şirket değerim $30.000.000 bende üye olmak istiyorum cevabınızı şuraya atabilirsiniz:http://www.facebook.com/balkan109
-
Bir zamanlar ne kasardık be oyunu büyütmek için şimdi arada bir bakıyoruz ama yine dehşet bir tabloda 111 level 2.100.000.000 $'da... ama milyoner cityde de hayat artık pahalı -
Hala bu oyunu oynayan mı var? -
quote:
Orijinalden alıntı: Problem?
Hala bu oyunu oynayan mı var?
Elbette... Hem de 3 ayrı hesaptan zevkle... -
neden oynanmasın ya ama sıfırdan başlamak gibi yeniden o fanteziyi uygulamam :D -
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
neden oynanmasın ya ama sıfırdan başlamak gibi yeniden o fanteziyi uygulamam :D
Aynen...
Özellikle bir çok şey altına döndü. Görevlerde de altın verilmesi kalktı.
Neyseki 1 yıldan fazla sürede çoğunluğunu aştım.
Şu an günlük kirada 250-300 milyonları görüyorum. Çoklu hesaptan inşaat ve görev yardımı almak haricinde ne para ne de altın hilesi yaptım.
Bu saatten sonra neden bırakayım?
Artık 1 günlük değil 3 günlük kiraya veriyorum 600 milyon kadar gelirim oluyor.
Yeni haftalar geldiğinde de işime yaramayanı yıkıp, yarayanı inşaa ediyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X