Bildirim
Facebook reklam hesabım askıya alındı acil yardım
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
VPN falan kullanıp bi kaç farklı ülkeden giriş yapmış gibi mi gözüktünüz acaba?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: +18
VPN falan kullanıp bi kaç farklı ülkeden giriş yapmış gibi mi gözüktünüz acaba?
Hayır vpn kullanmadım. Fakat şöyle bir ayrıntı dikkatimi çekti kimlik gönderirken sorulan sorular arasında:
"Lütfen fatura adresiniz ile mevcut konumunuzun neden farklı olduğunu açıklayın"
Fatura adresimle mevcut konumumu nerden görüyorum, bunların farklı olması bir sorun çıkardı sanırım. -
Malesef o konuda bilgim yok aklıma gelen tek seçeneği söylemiştim:) daha bilgili arkadaşlar gelecektir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı uygulamalar farklı ülkeden giriş yapmış gibi görünme yapıyor muhtemelen bu durum seninki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative BLack -- 7 Nisan 2014; 12:22:25 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Creative BLack
Bazı uygulamalar farklı ülkeden giriş yapmış gibi görünme yapıyor muhtemelen bu durum seninki
Bazı uygulamalar derken? Farkında olmadan bir uygulama kullanmış mı olabilirim yani? Herhangi bir uygulama kullandığımı hatırlamıyorum gerçi. Bu pcden eşim de facesine giriyor, onun hesabından da daha önce reklam açmıştım askıya alınmıştı, bundan olabilir mi? -
bence konuya yeni bir vizyon ekleyelim
yeni bir face hesabı açarsa bu arkadaş dikkat etmesi gereken konuları yazarsanız, bir sonrakinde bu duruma düşmemiş olur -
Youtube, twitter derken buralara girmek icin dns değiştirdiyseniz ve farkında olmadan bu dns lerle Facebook hesabınıza giriş yapmissinizdir. Haliyle bu durum duzensiz hesap hareketine yol açmıştır .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: buhari
quote:
Orijinalden alıntı: Creative BLack
Bazı uygulamalar derken? Farkında olmadan bir uygulama kullanmış mı olabilirim yani? Herhangi bir uygulama kullandığımı hatırlamıyorum gerçi. Bu pcden eşim de facesine giriyor, onun hesabından da daha önce reklam açmıştım askıya alınmıştı, bundan olabilir mi?
Farklı ülkeden giriş yapılmış gibi görünmüşki fatura adresile konum adresi uyuşmamış facede şüpheli bulup askıya almış gibi bir durum var
tekrar açmak için farklı bir pc den yada telden tekrar dene istersen
Mobil onay için tel noların yurtdışı olması bunda etkili midir?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X