Şimdi Ara

Facebook Resim Yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 kullanıcısıyım, telefonumda en son sürüm işletim sistemi ve facebook son güncellenen uygulaması var. resim ve video yüklerken sorun yaşıyorum, resim yüklemek istediğimde fotoğraf yüklenemedi kaydet kaydetme iptal diye küçük kutu açılıyor ya da yükle değince facebook sayfasına dönüyor internette çok aradım çok denedim uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemek istemiyorum çünkü o zaman bütün geçmiş uploadlarım facebook sayfamdaki mobil yüklemeler gideccek, lütfen acil yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: bekirtolga48

Arkadaşlar iphone 4 kullanıcısıyım, telefonumda en son sürüm işletim sistemi ve facebook son güncellenen uygulaması var. resim ve video yüklerken sorun yaşıyorum, resim yüklemek istediğimde fotoğraf yüklenemedi kaydet kaydetme iptal diye küçük kutu açılıyor ya da yükle değince facebook sayfasına dönüyor internette çok aradım çok denedim uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemek istemiyorum çünkü o zaman bütün geçmiş uploadlarım facebook sayfamdaki mobil yüklemeler gideccek, lütfen acil yardım

o nasıl oluyor
  • mevcut albüm felan silinmez.. şimdi deneme amaçlı bi foto yükliyim dedim sorunsuzca yüklendi.. çare olmaz gibi ama uygulamayı silip tekrar yüklemekte fayda var
  • silip tekrar yüklemeden düzelmiyor :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.