Şimdi Ara

facebook sayfasına twitter iliştirme (resimli anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Size Facebook sayfasında üst kısıma nasıl twitter butonu (tab) eklenir onu açıklayacağım.
    Twitter butonu facebook ziyaretçilerinizi twitter takipçilerine çevireceği için yararlıdır.
    ayrıca sayfanıza daha profesyonel bir görünüm kazandırır.

Not: Sadece facebook sayfası olan yöneticiler içindir. Facebook sayfanız (page) yoksa twitter butonu malesef ekleyemiyoruz.

1) öncelikle şu linke tıklatıyoruz
    https://apps.facebook.com/twitter_tabs/

2) Facebook size yönettiğiniz sayfaların bir listesini verecek. bu listeden twitter'ı hangi sayfaya iliştirmek istiyorsanız o sayfayı seçiyorsunuz. birden fazla seçim yapabilirsiniz

3) Facebook twitter sekmesini boş bulduğu ilk alana yerleştiriyor. Eğer sayfanızın üst kısmı oldukça doluysa facebook twitter sekmesini DAHA FAZLA bölümüne alınıyor. Bunu değiştirmek için
    DAHA FAZLA'ya girip SEKMELERİ YÖNET linkine tıklatıyoruz

4) düzenleme aracında twitter'ın nerede bulunmasını istiyorsak sürükleyip bırakıyoruz. ben twitter'ın 3. sekmede görüntülenmesini istiyorum. siz istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

5) üst sekmelerimin son hali:

6) twitter'ı facebook sayfamıza ekledik. şimdi twitter sekmesine basan ziyaretçilerimiz bu sayfada hangi twitter hesabını görecek onu belirleyelim. twitter sekmesine ilk tıklattığımızda sistem size hangi twitter hesabını görüntülemek istediğinizi soracak. kutucuğa twitter kullanıcı adınızı veya görüntülemek istediğiniz kişinin twitter kullanıcı hesabını giriyoruz ve güncelle düğmesine basıyoruz.

7) twitter'ımız hazır. artık ziyaretçilerimiz twitter sekmesine tıklattıklarında belirttiğimiz twitter sayfasını facebook sayfasına gömülü olarak görebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna17 -- 5 Haziran 2014; 14:44:15 >

• Faydalı bilgi teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook’ta Soyisim Kaldırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.