Şimdi Ara

Facebook sorunu arkadaslar acil yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaslar sımdı benım sorunum su sekılde calıstgım yerde kullandıgımız ag baglantısı bazı sıtelere yasaklı .. mesela facebook gırmek ıstedıgımızde calıstıgım yerın koydugu engel karsımıza cıkmata .. ag uzerınden baglanırken sırketın verdıgı ıp ve dns adreslerı uzerınden baglanmaktayız.. bu dns ve ıp adreslerını gırdıgımızde herhangı bır sekılde sorunsuz her yere gırmekte .. fakat internet explorer/özellikler/bağlantı sekmesınden asagıdakı yerel ag ayarlarına tıkladıgımızda proxy sunucu bolumundekı adres kutucuguna yazılan ıp nomuz ve b.nok kutucuguna yazdıgımız bır kodla bazı sıteler engellenmekte.. neyse ben bunu cozup proxy bolumunu kapatıp facebooka gırmekteydım.. ama bugun yanlıslıkla facebook tayken bırden o proxy bolumunu doldurup okey dedım ve o anda acık olan facebook sayfama engeleme geldı.. neyse buraya kadar normaldı.. eve geldım baglantımdakı ıp ve dns ayarlarını otomatık al dedıkten sonra facebooka gırmeye calıstıımda explorer hata verıp kapanmakta .. vıstada expoler bı sorunla karsılastı ve kapatılacak dıye hata verıp kapanmakta... ve bunu sadece facebookta yapmakta dıger herhangı hıc bır sıtede bunu yapamakta .. facebook ana sayfaya gırmekte fakat sıfremı yazdıım anda kapanmakta bu konuyla ılgılı ne yapabılırım.. lutfen yardımcı olun bılen arkadasların yardımlarını beklmekteyım.. su an otomatık ıp ve dns ayarlarında makına.. sımdıden tesekkur ederım .. saygılar..

• öncelikle ilginç bir soru.onu demeden geçemeyeceğim....benim öğrenmek istediğim;sizin şirketinizde yasaklı olan diğer sitelere girdiğinizde de aynı hatayı veriyor mu?
  • hatayı su an şirkette diil evde vermekte sorun orda zaten :)
  • sistem geri yükleme yaptım ve sorun cozuldu arkadaslar ...
  • konuyla alakası yok ama facebookta online olan arkadaşlarımızı nasıl görürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemes1s

konuyla alakası yok ama facebookta online olan arkadaşlarımızı nasıl görürüz

Sağ altta sohbet yazan yere tıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Self Control

quote:

Orijinalden alıntı: nemes1s

konuyla alakası yok ama facebookta online olan arkadaşlarımızı nasıl görürüz

Sağ altta sohbet yazan yere tıkla.

ya benm gibi cdışı takılıyorsa:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.