Şimdi Ara

Facebook'ta Çalınan Sayfamız İçin Suç Duyurusunda Bulunduk. (Gelişme Var) (SS'Lİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
5
Favori
23.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrikler kardeşim
  • Bazı hatalar var lütfen düzeltin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

Paran varsa sonuna kadar uğraşabilirsin. Bunu yapan, davayı kaybederse artık face hesabını bile kapatır
    Hak aramak güzeldir, facebook maalesef bu konularda ilgisiz

Ne Kadar Etkili olacağı tarışılır ama facebook'a da fırçayı bu sabah çektim :) Sorunun %60'ı benden kaynaklanıyorsa bunun %40'da facebook'a aittir.. Sıradan Biri Gelip sayfa kurucusunu devre dışı bırakabiliyorsa bunun sorumlusu gerekli güvenlik önlemlerini almayan facebook'tur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cantanemmm

quote:

Orijinalden alıntı: Playgraund

hicbisey cikmaz onca banka online soygun vs. Varken senin sayfana mı bakcaklar (tecrübeyle sabit)

Özellikle Rica ettim böyle şeyler yazmayın diye ama Kafa bi kere o tarafa doğru yatınca düzeltilmesi zor oluyor demi :)) Arkadaşım Senin başına gelmiş ve olumlu olarak sonuçlanmamış olabilir ki bu senin ve şahsına özgü bi olaydır.. Bende Üzerime düşeni yaptım, benimkininde seninki gibi sonuçlanacağını nerden biliyorsun ?

Bir arkadaşım başvurmuştu , 6 ay olcak ses seda yok
    +
    avukat olan bir tanıdıgımın oğlunun face + mail bilgilerini calmıslar bu mahmekemeye başvurmuş dalga bile geçmişler kimse ilgilenmez kalır ortada diye bide facebook un kendisi yabancı oldugu icin pek bir işlem yapamazlar türk lokasyonlu siteler olsa bulurlar ama faceden pek bişey cıkacagını sanmam ama hocam inşallah bulunur yine de sonuçta ortada emek var

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdiedangels

Bazı hatalar var lütfen düzeltin.

Ne gibi hatalar ?? Hata olsada artık yapacak bişey yok :) Dilekçe belki şuan Ankara Yollarındadır :)
  • Çoğu kişinin üşenip peşini bıraktığı konulardan biri.
    Sen üşenmemiş yazmışsın helal olsun
  • quote:

quote:

quote:

hicbisey cikmaz onca banka online soygun vs. Varken senin sayfana mı bakcaklar (tecrübeyle sabit)

Özellikle Rica ettim böyle şeyler yazmayın diye ama Kafa bi kere o tarafa doğru yatınca düzeltilmesi zor oluyor demi :)) Arkadaşım Senin başına gelmiş ve olumlu olarak sonuçlanmamış olabilir ki bu senin ve şahsına özgü bi olaydır.. Bende Üzerime düşeni yaptım, benimkininde seninki gibi sonuçlanacağını nerden biliyorsun ?

+
    avukat olan bir tanıdıgımın oğlunun face + mail bilgilerini calmıslar bu mahmekemeye başvurmuş dalga bile geçmişler kimse ilgilenmez kalır ortada diye bide facebook un kendisi yabancı oldugu icin pek bir işlem yapamazlar türk lokasyonlu siteler olsa bulurlar ama faceden pek bişey cıkacagını sanmam ama hocam inşallah bulunur yine de sonuçta ortada emek var

Facebook'un Kendisi yabancı ama Türkiyede Temsilciliği var.. Buda Yabancılık kavramını ortadan kaldırıyor.. Benim önceliğim sayfamın geri şahsıma iade edilmesi.. Aslında bunun savcılıktan facebook'a gönderilecek bi belgeyle mümkün olabileceğini düşünüyorum. Bakalım Hayırlısı

• quote:

quote:

quote:

quote:

+

Facebook'un Kendisi yabancı ama Türkiyede Temsilciliği var.. Buda Yabancılık kavramını ortadan kaldırıyor.. Benim önceliğim sayfamın geri şahsıma iade edilmesi.. Aslında bunun savcılıktan facebook'a gönderilecek bi belgeyle mümkün olabileceğini düşünüyorum. Bakalım Hayırlısı

insallah alırsın hocam

• Sonuç:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

Çoğu kişinin üşenip peşini bıraktığı konulardan biri.
    Sen üşenmemiş yazmışsın helal olsun

Herkes üzerine düşeni yapsa bu gibi olayların önüne geçebiliriz.. Bizimki tam tersi bişey olur millet başımıza hakim savcı kesilir, yok bişey çıkmaz, yok paran boşuna gider, yok gerek yoktu yenisini açarsın gibisinden lafları söylemekte bizden iyisi yoktur..
  • yapaların yanına kar kalmamalı helal olsun
  • msn'ye nedir abi
  • takip

• @Nathan_Drake Nasıl yazılmalıydı sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nativist -- 29 Mayıs 2012; 23:02:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezaları baya agır diye biliyorum çalan kişi yandı :) Geçen yıl benim 30000 lik sayfa çalınmıştı ugraşmak istemedim ama sen iyi yapmışsın tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

İşşizler iş başında sayfa gitse nolur gitmese nolur 52.000 kişiyi bi daha yaparsın 24 saat otur başında verdigin paraya yazık

52.000 kişiyi nereye 24 saatte yapıyorsun??!Bu işlerle ilgilenmiyen yorum yapmasın.
    Hocam umarım kazanırsınız davayı :)

• sonuna kadar gidin umarım geri alırsınız
  • Bu mail ile bilgi çalınırken maili açmak yetiyor mu? Yani bana sürekli spam geliyorda şimdi ben maile tıklıyorum içerik gözüküyor linklere tıklamadan siliyorum. acaba siz linke tıkladınız mı? Benim için sorun olurmu yani bu şekilde bakmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım savcı akşamdan hanımdan azarlı değildir iyi anına denk gelirde ilgilenir.

ben tum mahalleyi soyan hırsız ptt memurunu savcılığa şikayet ettim. ki ptt de bile adama ne kadar şikayet vardı. savcı adamı çağırıp hakkında şikayet var deyince memur yapmadım demiş. savcıda kovuşturmaya gerek olmadığı yonunde karar verdi. gerçi ptt elemanı emekli etti ama adam çaldığıyla geziyo şimdi.

kısacası tekrar inş ilgilenilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.