Şimdi Ara

Facebook'ta Çalınan Sayfamız İçin Suç Duyurusunda Bulunduk. (Gelişme Var) (SS'Lİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
5
Favori
23.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

100 lira karsılıgı 20 bin üye toplayan adamlar var burda 250 liraya kıyamayıp mahkemeye uçuk rakamlar vereceksin . Ne diyim hayırlısı .

önemli olan hakkını aramak,korumak
  • Dava ne kadar uzun sürecek olsa da takip...
  • takip edelim bakalım , bu adamlar bugün adamın facebook hesabını çalar , yarın banka bilgilerini...
  • takip
  • kardeş yanlış anlama ıp den bulamazlar felan demeye gelmedim ıp den macden anasının kızlık soyadına kadar bulurlar gizlese bile sonuçta bir servis sağlayıcıdan bağlanıyor ama proxy yahut vpn ardında ise bir ağı kırıp başkasının modeminden girdi ise neyse moralini bozmak istemem. Son bir nokta olarak sayfa yönetiyorsun her e-maili açmaman gerektiğini şimdi daha iyi kavramış olman lazım iletişim e-mailini sayfa hesabının e-amilinden bağımsız yapman lazım. Böyle ufak oyunlara gelmeyelim.
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soyle seylere ne gerek var ki adami cagircaklar mahkemeye ne yaptin evladim sayfa caldim
    sonuc:daha once sucu olmadigindan beratine :) tabi mahmekeye giderse olay ilgilenmezler bile

• takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

kardeş yanlış anlama ıp den bulamazlar felan demeye gelmedim ıp den macden anasının kızlık soyadına kadar bulurlar gizlese bile sonuçta bir servis sağlayıcıdan bağlanıyor ama proxy yahut vpn ardında ise bir ağı kırıp başkasının modeminden girdi ise neyse moralini bozmak istemem. Son bir nokta olarak sayfa yönetiyorsun her e-maili açmaman gerektiğini şimdi daha iyi kavramış olman lazım iletişim e-mailini sayfa hesabının e-amilinden bağımsız yapman lazım. Böyle ufak oyunlara gelmeyelim.

Kardes msn,de konustuğum adres ile facebookta sayfa yonettigim adres ayni degil. Msn de kullandigim adres faceye kayıtlı bile degilde. Nasıl oldu bende bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: turank

umarım savcı akşamdan hanımdan azarlı değildir iyi anına denk gelirde ilgilenir.

ben tum mahalleyi soyan hırsız ptt memurunu savcılığa şikayet ettim. ki ptt de bile adama ne kadar şikayet vardı. savcı adamı çağırıp hakkında şikayet var deyince memur yapmadım demiş. savcıda kovuşturmaya gerek olmadığı yonunde karar verdi. gerçi ptt elemanı emekli etti ama adam çaldığıyla geziyo şimdi.

kısacası tekrar inş ilgilenilirsin.

Savcı bayandı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Facebook'da sayfa çalınması fln tabi ki hoş değil.

Ama o sayfayı çalan kişinin interneti büyük ihtimalle babasının üstüne.

Kısaca uyduruk bir facebook sayfası yüzünden bir ailenin huzurunu kaçıracaksınız.

Kardeş sen ne içtin acaba ?? Onlar benim sayfamı çaldı. Huzuru bozulanda benim onlar degil. Hırsızdan yanamasn anlamadım. Yanlarına kar mı kalsın yanii

• inşallah alırsın.böyle durumlarda millet önüne bakıyor genelde ama helal olsun inşallah sonuç alırsın...
  • valla helal olsun
  • valla helal olsun
  • Konu ne anlamadim. Ne sayfasi ne calmislar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Facebook'da sayfa çalınması fln tabi ki hoş değil.

Ama o sayfayı çalan kişinin interneti büyük ihtimalle babasının üstüne.

Kısaca uyduruk bir facebook sayfası yüzünden bir ailenin huzurunu kaçıracaksınız.

çocukları hırsız olan bi aileninde huzuru biraz kaçması lazım, hırsızlığın küçüğü büyüğü olmaz.
  • takip...
  • Adalet sisteminin internet ayağını çok merak ediyorum.takip.
  • Mutlaka alırsın cevap, güzel yazmısın yada yazdırmısın kendini anlatmak önemli,takipteyim.
  • hotmail pişmanlıktır... inşallah alırsın kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.