Şimdi Ara

Facebook'ta Çalınan Sayfamız İçin Suç Duyurusunda Bulunduk. (Gelişme Var) (SS'Lİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
5
Favori
23.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • msn'ye ekledim kısmını gördüm, okumadım.....
  • takip
  • Benim anlamadığım o sayfanın sahibi olunca ne oluyor yani o sayfanın kuranı benim mesela avantajı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Benim anlamadığım o sayfanın sahibi olunca ne oluyor yani o sayfanın kuranı benim mesela avantajı ne ?

Serefsizlikten baska hicbisey olmuyor. Sayfayı caldı ne paylasm yapıyor ne bisey. Oylece duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cantanemmm

quote:

Benim anlamadığım o sayfanın sahibi olunca ne oluyor yani o sayfanın kuranı benim mesela avantajı ne ?

Serefsizlikten baska hicbisey olmuyor. Sayfayı caldı ne paylasm yapıyor ne bisey. Oylece duruyor

Ben bu sayfayı 500 tl karşılığında bu işin uzmanlarına yaptırdım diye beyan etseydin suçluyu mutlaka bulurlardı.
    Şimdi tamamen Savcının insafına kalmışsın.
    Ama hakkını araman çok güzel birşey herkes senin gibi hakkını arasa kimse hırsızlık yapamaz.
  • yada değil ya da
  • takip
  • Tebrikler takip
  • arkadasim direk olarak facebook a basvursaydin ya sayfani geri almak icin, onlar sana kullanim bilgilerini saglarlardi diye tahmin ediyorum.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

quote:

Ben bu sayfayı 500 tl karşılığında bu işin uzmanlarına yaptırdım diye beyan etseydin suçluyu mutlaka bulurlardı.
    Şimdi tamamen Savcının insafına kalmışsın.
    Ama hakkını araman çok güzel birşey herkes senin gibi hakkını arasa kimse hırsızlık yapamaz.

Kardeş Sayfa için Para harcamadım.. O işi yasal yollarla bunu sadece facebook Reklam ile yapıyor.. Onun dışında yapanlar sayfa kasma beğendirme gibi işleri yapanlar yasal yolla değil milleti kandırarak yapıyorlar.. Dediğini söylemiş olsaydım araştırılacak ve facebook'a Para vermediğim ortaya çıkacaktı. Bu da ayrı bi sorun olacaktı.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: can1043

arkadasim direk olarak facebook a basvursaydin ya sayfani geri almak icin, onlar sana kullanim bilgilerini saglarlardi diye tahmin ediyorum.

facebooka defalarca yazdım kardeşim..Aldığım cevap bu '' İlkelerimiz gereği bu Facebook Sayfasına yönetici erişimi talebinizi yerine getiremiyor ve sayfanın mevcut veya eski yöneticilerin kimlikleri hakkında bilgi veremiyoruz. Bu durumun neden olduğu rahatsızlık için özür dileriz.''

Bende Bu maile cevap olarak bunu yazdım.. ''Sayın Yönetici, Size Sayfamın çalındığını söylüyorum ama siz yardımcı olmamakta direniyorsunuz... Siz neden direk olayı çözmüyorsunuz da ilkemiz gereği biz karışmıyoruz diyorsunuz..Tam tersi ilkeniz kullanıcı memnuniyetini arttırmak nitelikli olmalıyken ortalığı üç kağıtçılara hırsızlara emek saldırganlarına bırakıyorsunuz.. Az çok tahmin edebiliyorum ki günde bir çok kez aynı konulardan (sayfa çalınma) dolayı sizlere mailler gelmektedir. Sizler ''Bizi İlgilendirmiyor'' dediğiniz için bu gibi olaylar daha çok artmakla birlikte hırsızlara da güven sağlamış oluyorsunuz.. Konu sizin yönetmiş olduğunuz facebook sınırları içerisinde gerçekleşmiştir ve sayfalar hakkında gerekli güvenlik önlemlerini almadığınız için (sıradan birinin sayfa kurucusunu devre dışı bırakması) yaşamış olduğum bu sıkıntıda sizin de payınız büyüktür''

Buna cevap gelmedi daha bakalım ne çıkıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

msn'ye ekledim kısmını gördüm, okumadım.....

Savcı hanım okudu KABUL etti.. Sizin gibilerinin okumasına gerek yok rahat ol kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cantanemmm -- 30 Mayıs 2012; 20:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oksicen

Adamın dibisin Ders olur inşAllah

İnşallah Kardeş
  • İnşallah Kazanırsın helal olsun
  • Basit bir olay gibi görünse de hakkını aramak için işin üzerinde durman iyi olmuş. Sonuçta emeğin var.
  • Bu suç duyurusu bi defa dava falan değil arada çok fark var ona dikkat edin.

2.si Bir tanıdığımın paypal bilgileri çalınmıştı,baya uğraştılar bilişim suçları vs şeklinde herşey paypal geçmişinde olmasına o hesabından başka hesaba kaç para aktarıldığı vs belli olmasına rağmen hiçbirşey yapılamadı,en sonunda paypal yardımı ile bir kısmını kurtarabilmişler.Ki paypal ile Facebook arasındaki farkı söylememe gerek yok heralde.Ülkemizde bu tür internet olaylarını ciddiye almıyorlar malesef,Yaptıgın gerçekten takdir edilesi birşey seyirci kalmak istememişsin ancak altındanda hiçbirşey çıkmayacağına %100 emin olabilirsin.Yani olay bulunup bulunmama veya kullananın ip değiştirmesi vs gibi birşey değil,zaten facebook yazısını görünce direk kafadan atacaklardır o kağıdı uğraşmayacaklardır bile isterse adam çaldığı grubun adını isim soyisim adres yapsın yine farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

Bu suç duyurusu bi defa dava falan değil arada çok fark var ona dikkat edin.

2.si Bir tanıdığımın paypal bilgileri çalınmıştı,baya uğraştılar bilişim suçları vs şeklinde herşey paypal geçmişinde olmasına o hesabından başka hesaba kaç para aktarıldığı vs belli olmasına rağmen hiçbirşey yapılamadı,en sonunda paypal yardımı ile bir kısmını kurtarabilmişler.Ki paypal ile Facebook arasındaki farkı söylememe gerek yok heralde.Ülkemizde bu tür internet olaylarını ciddiye almıyorlar malesef,Yaptıgın gerçekten takdir edilesi birşey seyirci kalmak istememişsin ancak altındanda hiçbirşey çıkmayacağına %100 emin olabilirsin.Yani olay bulunup bulunmama veya kullananın ip değiştirmesi vs gibi birşey değil,zaten facebook yazısını görünce direk kafadan atacaklardır o kağıdı uğraşmayacaklardır bile isterse adam çaldığı grubun adını isim soyisim adres yapsın yine farketmez.

Kardeş Öenmli olan Hakkını Aramaktı bende bunu yaptım.. 2.si Önceliğim çalınan sayfamın geri iade edilmesi.. Acelemiz yok bu dünyada yargı iş görmesede öbür dünyada tam teşekküllü çalıyorlar.. Bu nedenle içim rahat

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oksicen

Adamın dibisin Ders olur inşAllah

İnşallah Kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Facebook'da sayfa çalınması fln tabi ki hoş değil.

Ama o sayfayı çalan kişinin interneti büyük ihtimalle babasının üstüne.

Kısaca uyduruk bir facebook sayfası yüzünden bir ailenin huzurunu kaçıracaksınız.

Kardeş sen ne içtin acaba ?? Onlar benim sayfamı çaldı. Huzuru bozulanda benim onlar degil. Hırsızdan yanamasn anlamadım. Yanlarına kar mı kalsın yanii

Sana yapılan da yanlış, senin yaptığın da yanlış olay bu.

Sanal ortamı kişiselleştirip gerçeğe dökecekseniz kullanmayın bu cihazları gerek yok bence. Ondan sonra ota b.ka sansür geliyor.

Hırsızın huzuru kaçsa ne yazar ?? Bırakda onu o şerefsizliği yapan düşünsün.. Hırsızdan yanamasın anlamadım arkadaş..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.