Şimdi Ara

Facebook'ta Çalınan Sayfamız İçin Suç Duyurusunda Bulunduk. (Gelişme Var) (SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
5
Favori
23.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi Hayırlısı Allah Yardımcımız Olsun.. Hiç Değilsede Elimden Geleni Yaptım.. Şerefsizlere Ders Olacak Nitelikte Olur İnşallah.. Şimdiden Lütfen kimse ''Hiç bişi çıkmaz, ip değiştirmiştir, şu bu programı kullanmıştır'' vs. gibi yorum yapıcak arkadaşlar hiç yeltenmesinler.. Çünkü Milletin Hakkını Aramasına engel olmaktan başka bişey yapmıyorsunuz... Bu gibi olaylarda herkes üstüne düşeni yaparsa eminim ki bu hırsızlar bu kadar çoğalmazdı...
    Aynı Dertten Muzdarip Olanlar dilekçe örneğini kendilerine uygun şekilde doldurup savcılığa başvurabilirler

Facebook'ta Çalınan Sayfamız İçin Suç Duyurusunda Bulunduk. (Gelişme Var) (SS'Lİ)

15/06/2012 Tarihinde Savcılık makamına yeni bi dilekçe verdim.. Eğer Dediğim Şekilde yapılırsa çok daha kısa sürede sonuç alacağımıza inanıyorum.. Çalan kişi çaldığı sayfayı aktif olarak kullandığından takibin facebook üzerinden yapılmasını içeren dilekçemizi verdik..

Hakkınızı arayınız çünkü hakkınızla birlikte şerefinizide kaybedersiniz.
    Hz. Ali

Arkadaşlar Geçen Çarşamba Günü Çalınan Sayfamızı Geri aldık.. Geri aldığım Kişi Her ne kadar başkasından satın aldım dediysede bana hiç inandırıcı gelmedi.. Kendi uğraşılarım sonucu kişinin cep telefonuna ulaştım.. Savcılığa da dilekçe vererek şikayetçi olduğumu belirttim... Bu Olay '' Hiç Bişey çıkmaz, Boşuna para vereceksin, Üstüne bi su iç, hayatta bulamazlar'' Diyen kişilere KAPAK olsun.. Evet belki onlar bulamadı ama ben sayfamı açtığım suç duyurusunda sayesinde geri alabildim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cantanemmm -- 27 Haziran 2012; 14:58:53 >

• Helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtletliSapik

Helal olsun.
    Takipteyim. Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.
  • quote:

Helal olsun.
    adamsın
  • quote:

Helal olsun.

Eyvallah :)
  • İnşallah davayı kazanırsın kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Helal olsun.
    Tebrikler.Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlmrgl

Takipteyim. Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

İnşallah Teşekkürler.. Sonucu Aldığımda Nasipse Açıklarım Burda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o

Alıntıları Göster
    Takipteyim diyecem, seneler sürebilir
  • quote:

Alıntıları Göster
    msn'ye
  • quote:

Alıntıları Göster
    adam yaptıgı çok yanlış ama bu yaptıgında saçmalık be dostum alttarafı bi sayfa olsa ne olmasa ne para getirisi mi varda bukadar canını sıkıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

msn'ye

Alıntıları Göster
  • hicbisey cikmaz onca banka online soygun vs. Varken senin sayfana mı bakcaklar (tecrübeyle sabit)

• quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

Alıntıları Göster
    güzel yazmışsın
  • Davanda basarilar. Ancak bazi yazim hatalari ve anlatim bozukluklari var. Keske bir uzmanla hazirlasaydiniz dilekcenizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Šahin K

adam yaptıgı çok yanlış ama bu yaptıgında saçmalık be dostum alttarafı bi sayfa olsa ne olmasa ne para getirisi mi varda bukadar canını sıkıyorsun

Ben 10 Aydır o sayfa için uğraşıyorum Hiç değilse EMEK verdim.. Çalındığında Sanki Boşluğa düşmüş gibi oldum..Benim için maddiyatı geç manevi değeri çok çok önemli.. Allah başına vermesin ama Aynı duruma düştüğünde beni anlarsın. Bide söyle düşün Kardeş; senin Bu forumda kullandığın hesabını çalsalar zoruna gitmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

Alıntıları Göster
    İşşizler iş başında sayfa gitse nolur gitmese nolur 52.000 kişiyi bi daha yaparsın 24 saat otur başında verdigin paraya yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sâki

Davanda basarilar. Ancak bazi yazim hatalari ve anlatim bozukluklari var. Keske bir uzmanla hazirlasaydiniz dilekcenizi.
    Umarım istediğin şekilde sonuçlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

güzel yazmışsın

Alıntıları Göster
    Dava açman iyi olmuş.Merak ettiğim acaba ne kadar sürede çalanları tespit edecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cantanemmm

quote:

Orijinalden alıntı: Šahin K

Ben 10 Aydır o sayfa için uğraşıyorum Hiç değilse EMEK verdim.. Çalındığında Sanki Boşluğa düşmüş gibi oldum..Benim için maddiyatı geç manevi değeri çok çok önemli.. Allah başına vermesin ama Aynı duruma düştüğünde beni anlarsın. Bide söyle düşün Kardeş; senin Bu forumda kullandığın hesabını çalsalar zoruna gitmez mi ?

yenisi alırım ne emeğin oldu taş attında kolunmu yoruldu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.