Şimdi Ara

Facebook'ta Çalınan Sayfamız İçin Suç Duyurusunda Bulunduk. (Gelişme Var) (SS'Lİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
5
Favori
23.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en son gelişme nedir üzerinden 4 sene geçmiş.
  • 8 Yıl Aradan Sonra Herkese Selamün Aleyküm :) Gençken Neleri de kafaya takıyormusuz meğer. Mesajları okurken bi an nostaljik bi tur Attım geçmişe Allah Herkese Dertsiz bi hayat nasip etsin insallah.

Sevgili arkadaşlarımın davanin sonucunu merak eden insanlar olmus. Devletimiz; malesef ki onca isimiz gucumuz arasında senin sayfanla mı ugrascaz deyip takipsizlik verdi. Ama ben yine de sayfama kavustum. Tabi suan degil 8 yıl once. Simdi bu konuyo niye hortlatiyorum onu da bilmiyorum :)

Sayfayı nasil aldığıma gelince; şoyle ki dava dilekcemi ayrıca savcılık tarafından hazirlanan sorusturma belgesinin (imzali kaseli) birer fotografini cekip devamli calinan sayfamın mesaj bölümüne birazda tehditvari mesajlar ekleyerek gönderdim.

Malum hırsız çok fazla dayanamadı yola gelip iletisime gecti. Sayfayi baskasindan para vererek aldigini davayi geri cekersem sayfayi iade edecegini soyledi. O sekilde anlasarak (bende onu kandirdım :) aldım sayfayı.

Uzun lafın kısası, sayfamı mahkeme karariyla almadım alamadım ama mahkemeye sondugum dilekce sayesinde hirsizi caydirip sayfamı geri aldim. (Elimde o dilekce olmasaydı alamazdım).

Siz siz olun haklı oldugunuz bi konuda sonuna kadar gidin elinizden geleni yapın. Kendi bildiginizi yapın cevreye cok fazla kulak asmayın. Hic olmazsa ben en azindan hakkimi aradim diyebilin vesselam.

Bu arada o zamanlar ki Nickim de Yakıyomuş 😁😁 Cantanem hahahahah :)))

Dipnot: O zamanlar 52 bin uyem vardı. Simdi 210 bin uyem var.

Sevgiyke Kalın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cantanemmm -- 13 Mayıs 2020; 1:15:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Cantanemmm C kullanıcısına yanıt

donanımhaber’de merakla zamana yayarak takip ettiğim konulardan biriydi. Teşekkürler konu gerçek anlamda şimdi kapanmıştır 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.