arkadaşlar fiat facebookta yeni bir aplikasyon hazırlamış. her gün 10 kişiye autoshow 2010 davetiyesi dağıtıyor! sorular da tam otomobilleri iyi bilirim diyene yani :)
45 saniyede 8 doğru yapmışım.Paylaşım için teşekkürler.
ben iyi biliyorum ama 6'da kaldım ya.
ben 5te :( cevaplayanlar kazananlar buraya bazı soruların cevaplarını yazsa ya ertesi gün yarışırken hemen cevaplasak görünce
Ben 2 gün önce 10'da 10 yapıp kazandım, nasıl yaptığıma ben de şaşırdım. Bugün -aynı kişinin tekrar kazanma hakkı olmasa da- öylesine deneyeyim dedim, 5'te kaldım. Ciddi kazık sorular vardı. Aynı şeyleri de sormamışlar.
Kia da bugün Facebook sayfasında soracağı soruyu bilen ilk 10 kişiye Autoshow davetiyesi vereceğini açıklamış bekliyorum :D
Ben 2 gün önce 10'da 10 yapıp kazandım, nasıl yaptığıma ben de şaşırdım. Bugün -aynı kişinin tekrar kazanma hakkı olmasa da- öylesine deneyeyim dedim, 5'te kaldım. Ciddi kazık sorular vardı. Aynı şeyleri de sormamışlar.
abi dur başkaları kazansın bi yani :)
Yav tabii başkaları da kazansın ama verilen bilet büyük ihtimalle 1 kişilik. Tek başıma sıkılırım orada ama 1 tane daha kazanırsam 2 kişi giderdim, mesele o yani Dur şu Twitter'ı takip edeyim bari. Oradan kazanmak ta tam kör dövüşü
32 saniyede 7 doğru yaptım..
9 dogru 1:15 ile kazandim daha biletimi goremedim gerci ama yollarlar heralde. :)
20sinde bende tek denemede 9 doğru ile kazandım dun mail atmışlar kontrol için ad soyadımı soruyorlar
40 saniyede 2 doğru yaptım, nasıl sonuç ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme