Şimdi Ara

Facebook'ta küfür ettiğim için biri bana dava açacak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
151
Cevap
1
Favori
8.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru hocam ya ben ne yapacağımı şaşırmıştım zaten o aralar. Herif cezaevinden bağlanıp bi ton yasal hak söyledi. Uzlaştırmacı atandı ona bile kağıt imzaladı parasını vermedi. Ben daha ne yapayım?

Buyrun buda konuhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/135656735
    Pişkin pişkin mesajlar atıyor hâlâ bana. Günah benden gitti 1 gram paranın peşine düşmeyeceğim artık ne ceza alirsa alsın yeterki alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 11 Nisan 2020; 20:4:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklı olduğunuzu düşündüğünüz bu gibi durumlarda tek yapmanız gereken avukat tutmaktır . Avukat ücreti davacı olduğunuz kişiden zaten dava sonunda alacaksınız . Param yok hapis yatarım vs derler ancak kimse 4-5 bin için hapis yatmak istemez . Bu gibi dolandıcılarda önceden davaları olduğu için eski cezalarının ertelemeleride hesaba katılacağından üzün süre içerde kalacaklarını hesap ederler tuttuğunuz avukat bunların incelemesini yapıp savunmanızıda ona göre yazar . Dolandırıcı daha dava başlamadan sizin ciddiyetinizi anlar ve size anında ödeme yaparlar . Bu tür davalarda önemli olan peşini bırakmamaktır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 11 Nisan 2020; 20:26:3 >
  • CaDDeS kullanıcısına yanıt
    Tazminat olayına hukuk mahkemeleri bakıyor diye biliyorum, hakaretten tazminat davası açılabilirmi hiç araştırmadım. Adli yönden hakaretin cezası Suçun basit şeklinde, yani kamu görevlisi olmayan bir kişinin yüzüne karşı hakaret halinde, hakaret suçunun cezası 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezasıdır. Suçun basit şeklinde hakim ya hapis cezası ya da adli para cezası verecektir. Her iki cezanın aynı anda verilmesi mümkün değildir. Yani ya hapis cezası verecek yada para cezası verilen para cezası devlete ödenir. Örnek vereyim mesai arkadaşım var evde kavga ediyorlar hanımı gidip karakola şikayetçi oluyor beni darp etti ve hakaret etti diye, sonra dosya mahkemeye gidiyor bu arada kocası yargılanınca eşi kıyamıyor davasından vaz geçiyor ama oda ne dava kamu davasına dönüşüyor devam ediyor eşi şikayetten vaz geçsede duruşma devam ediyor. Hakim sanığın memur olması duruşmadaki ihalini gözeterek 12 bin tl para cezası veriyor 18 eşit taksitte ödemek kaydıyla ve şuan hala devlete para cezasının taksidini ödemekte.

• Merak etme hiçbir halt edemez. Önce ip tespiti falan yapılması lazım ki facebook çocuk istismarı ya da devlet büyüklerine hakaret dışında bizim makamlarla ip paylaşmıyor pek. O bakımdan davayı açan açtığıyla ve avukata tonla para bayıldığıyla kalır.
  • Bu şekilde yaşanmış ve para cezasıyla sonuçlanmış çok fazla dosya var bence bilmeden yazmayın yanlış yönlendirmeyin insanları .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Bu şekilde yaşanmış ve para cezasıyla sonuçlanmış çok fazla dosya var bence bilmeden yazmayın yanlış yönlendirmeyin insanları .
    çıkar göster
  • Oldu mu tatlım ?

Facebook'ta küfür ettiğim için biri bana dava açacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 12 Nisan 2020; 9:46:31 >
  • Facebook'ta küfür ettiğim için biri bana dava açacak

• Hakaret artık uzlaşmaya tabi bir suç. Uzlaşma için çağıracaklar, karşı tarafın talebini yerine getimezsen dava açılacak. Ben de boş sallayanlara hiç acımıyorum, direkt veriyorum CBS'ye dilekçeyi. Ondan sonra "abii abii" diye yalvarıyorlar. Bu da sana umarım ders olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Oldu mu tatlım ?

montaj bu
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 16:1:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 13 yıl önce 400 lira ödemiştim

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi ben avukat tutarsam bu ücreti karşı taraf vermezse ne olacak?
    Bu herif o kadar güvenimi kırdı ki zaman bile harcamak istemiyorum.

• Silivri soğuktur

• quote:

Orijinalden alıntı: ChicoTravieso93

adama bayağı kaydım ya.
    Şimdi de o sana kayar ödeşirsiniz
    Ne demek vermezse ? Haciz işlemi oluyor .

• Başlığı google a yazarsanız kendinizde görebilirsiniz .bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp .

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Turkcelle kaç senedir 3bin tl borcu var. Adına hiçbirsey yok hayatı kiralık yaşıyor. Adına cep telefonu hattı hile yok. Haciz de bundan bişey alamayacak kısacası. Canı var sabah akşam gezip çarptığı parayla tatil yapıyor. Pansiyonda otelde kampta kalıyor. Yeri belli değil adına banka hesabı yok çaldığı banka hesap kartlarıyla anlık parayı çekip birde milletin başını yakıyor. Daha 1 ayda cezaevinden çıktı bana 6 mesaj gelmiş çarpmış milleti. Bence bu işin tek bir yolu kalıyor. Allah yolumuzu karşılaştırmasın başıma bela almak istemiyorum.

Siz yine davanızdan çekilmeyin bakarsınız 5-6 sene sonra aile kurmak ister düzenli iş ister bi yerde hata yapar vs ve o parayı alırsınız . Evet bu gibi davalarda avukatlık ücreti vs bunları bağış gibi düşünün geri gelmeyecel gibi . Ama gelme ihtimalide var . Bu tür insanların hayata geri dönüp borçlaro ödeme analizi vardı şimdi hatırlamıyorum ama çok düşük değildi . Bakarsınız bi yasa çıkar 1. Derece akrabalarından alınır vs bi sürü olasılık var .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.