Şimdi Ara

Facebook'ta paralı mesajın özelliği nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternette şöyle bir şey okudum

"En sonunda kendisinin Facebook profilini buldum. Hatta attığım mesaj önemsiz mesajlar klasörüne düşmesin diye Zuckenberg'in bize oynadığı son oyun olan paralı mesaj opsiyonunu bile kullandım..."

Şimdi bu paralı mesaj özelliği nedir ilk defa duyuyorum bunu?
    Ne özelliği var mesela?
    Bende birilerine mesaj atıyorum ama attığım mesajı karşı taraf görmediğini söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 24 Eylül 2016; 6:57:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eger biriyle arkadas degilseniz ve o kisiye mesaj gonderecekseniz attiginiz mesaj alicinin diger kutusuna gider ( notifikasyon vermez yani karsidaki sizden mesaj geldigini direk gormez) fakat alici mesaj kutusuna tikladiginda diger kutusu da gorunur ve orada 1 yazar... o sekilde mesajinizi alir... yani tek fark alicinin direk mesajiniz var uyarisi almasi yada mesajinizi alip uyari almamasi...
    mesaj kutunuza tiklayin ne demek istedigimi anlarsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

eger biriyle arkadas degilseniz ve o kisiye mesaj gonderecekseniz attiginiz mesaj alicinin diger kutusuna gider ( notifikasyon vermez yani karsidaki sizden mesaj geldigini direk gormez) fakat alici mesaj kutusuna tikladiginda diger kutusu da gorunur ve orada 1 yazar... o sekilde mesajinizi alir... yani tek fark alicinin direk mesajiniz var uyarisi almasi yada mesajinizi alip uyari almamasi...
    mesaj kutunuza tiklayin ne demek istedigimi anlarsiniz...

Şimdiye kadar arkadaşım olmayan o kadar kişiye mesaj gönderdim benden ücret filan istenmedi.
    Bu ücretli mesajları nasıl gönderiyoruz peki bir bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayir ucretsiz gonderiyorsunuz ama mesaj istegi diye gorunuyor orada ve karsidaki insan uyari almiyor mesaj aldigina dair.. tek fark bu... hayir bilgim yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.