Şimdi Ara

Facebook'un Windows 8.1 uygulaması yeni özelliklerle güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Facebook'un Windows 8.1 uygulaması yeni özelliklerle güncellendi

Sosyal medyanın öncü platformlarından Facebook'un 17 Ekim tarihinde resmi olarak Windows Store üzerinde kullanıma sunulan resmi uygulaması, yeni özellikler ile güncellendi. 

Kişilerin Windows 8.1 işletim sistemine sahip bilgisayarları üzerinden Facebook'a erişmelerini sağlayan uygulama, yayınlanan yeni güncellemesi ile konum tabanlı işaretleme yapabiliyor, canlı kutucuklar açısından geliştirmelere kavuşuyor, belirli albümlere özel fotoğraf yükleme ve kapak ile profil fotoğrafı belirleme desteklerini kullanıcılara sunuyor. Uygulama aynı zamanda artık mesajlardan dosya ve görsel indirilmesi ile yüklenmesine de izin veriyor.

Ücretsiz olarak sunulan Windows 8.1 Facebook uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz. 

• Haber olarak samsung dan appleden, androidden iosdan gina gelmisti :) arada boyle degisikler iyi

• Bi android uygulamasini yapamadilar zaten.

• mesaj pencersinde fare scrollnun ters hareket etmesini düzeltemediler bir türlü

• dün marketten indirdim baktım hiç beğenmedim.

bu arada windows 8.1 güncellemesinde sonra faceeboktan videolu görüşme yapamıyorum. aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Türkçe desteği hala yok. İşin garibi windows ms in facebook ms in ama uygulama daha yeni geldi. Devlet dairesi gibi şu microsoft...

• kardes çıkıs tusu nerde ben giris yapdım çıkıs yapamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.