Şimdi Ara

Facebook Uygulaması 6.6 Sürümüne Güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IOS kullanıcılarının bir süre öncesine kadar şikâyet ettiği Facebook uygulaması, son zamanlarda çıkarttığı güncellemeler ile iyileşme göstermeye başladı. 2 ay öncesine kadar paylaşım butonu bile olmayan IOS Facebook uygulaması, an itibari ile masaüstü tarayıcıları ile açtığımız Facebook sayfası ile eş değer seviyesine geldi.
    Kullanıcıları geri dönüşlerini değerlendiren Facebook, 6.6 sürümünü bu akşam itibari ile App Store üzerinden yayınlandı.

Facebook Uygulaması 6.6 Sürümüne Güncellendi

Facebook bu güncelleme ile web tarayıcıların üzerine yeni getirdiği özelliklerden biri olan “gönderileri düzenle” özelliğini IOS cihazlara da getirdi. Bu sayede telefon ve tablet üzerinden gönderi ve yorumlarımızı düzenleyip, değişiklikleri görebilme imkânına sahip olacağız. Facebook üzerinden attığınız yorumların üzerine tıkladığınız zaman karşınıza çıkan ekrandan "Düzenle" sekmesine tıklayarak bu özelliği kullanabilirsiniz.

Güncellemenin bize getirdiği diğer bir yenilik ise IOS üzerinden attığımız yorumlara fotoğraf ekleme özelliği oldu. Artık attığımız yorumlara IOS cihazlar üzerinden görsel ekleyebileceğiz.

Facebook 6.6 sürümü ile gelen diğer özellikler ise şöyle:

Gönderi ve yorumları düzenleyerek, tek dokunuş ile görebilme imkanı
    Yorum yaparken görsel ekleyebilme
    Ana menüde yer alan adınız sekmesinde yer alan kilit simgesine tıklayarak kısa yollara ulaşabilme
    Hata düzeltmeleri

Facebook uygulama ve Güncellemesi:
    https://itunes.apple.com/ca/app/facebook/id284882215

kaynak

• Uygulama da sohbet ederken whatsapp daki gibi her mesajda ufak bi mesaj sesi eklenmiş hos olmus ama iPhone 5 de facebook da mesajlasirken kasıyor alet :) ios 6 birde sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 mb ? meaaşalalahh....
  • Facebook android de lanet bir uygulama benim icin ayni zamanda foursquare da oyle. Kullanan arkadaslar cevaplarsa sevinirim. Facebook da mesajlasirken surekli art arda yani takilma oluyor mu hic? Haber kaynaginda yukari asagi inmelerde sikinti var mi saliselik takilmalari kasdediyorum. Ayrica foursquare kullanan varsa ana sayfada check in yapanlara bakarken asagi inerken uygulama kasiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android uygulamasında bunların çoğu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9888

Android uygulamasında bunların çoğu yok.

iOS farkı

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Facebook android de lanet bir uygulama benim icin ayni zamanda foursquare da oyle. Kullanan arkadaslar cevaplarsa sevinirim. Facebook da mesajlasirken surekli art arda yani takilma oluyor mu hic? Haber kaynaginda yukari asagi inmelerde sikinti var mi saliselik takilmalari kasdediyorum. Ayrica foursquare kullanan varsa ana sayfada check in yapanlara bakarken asagi inerken uygulama kasiyor mu?

Hepsi hayir ikisinde de gram kasma olmuyor ama net hizin kotuyse yuklenmeler uzun surebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

quote:

Orijinalden alıntı: 9888

Android uygulamasında bunların çoğu yok.

iOS farkı

Robot musun sen ? Android de zaten vardi ios'a daha yeni geldi.
    Birde ios farki yazmis ulan bu kadar komik olmayin ya bari bu kadar da olmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Facebook android de lanet bir uygulama benim icin ayni zamanda foursquare da oyle. Kullanan arkadaslar cevaplarsa sevinirim. Facebook da mesajlasirken surekli art arda yani takilma oluyor mu hic? Haber kaynaginda yukari asagi inmelerde sikinti var mi saliselik takilmalari kasdediyorum. Ayrica foursquare kullanan varsa ana sayfada check in yapanlara bakarken asagi inerken uygulama kasiyor mu?

Hepsi hayir ikisinde de gram kasma olmuyor ama net hizin kotuyse yuklenmeler uzun surebilir

3G ile baglanti kuruyorum genellikle, wifi da kullandigim oluyor tabi. Zaten surekli olmuyor ara ara oluyor ama her acilista kesin bir anlik donma yasatiyor. Bazen de hic olmuyor ilk acilista anlamadim gitti.

• Android te gönderi düzenleme vardı

İos a gelmesinde iyi olmuş
    İpad te hatalı yazınca telefondan duzeltiyorduk
    İos farkı :)

• her seferinde hata düzeltmeleri yapıyolar da acaba ne hatası düzeltmişler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.