Bildirim
Facebook veri Bağlantısı uyarısı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Aynı çıldırmayı ben yaşamak üzereyim. Çözebilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı dertten ben de muzdaribim ama bilen yok galiba
aynı sorun nasıl kapatacağız bu uyarıyı? -
Arkadaşlar bu sorun bende de var bulan çözen var mı bilgilendirirse çok iyi olur. -
faturalı hat kullanıyorsunuz galiba ? facebook paket olarakmı alıyorsunuz yoksa direk veriyi açıpmı bağlanıyorsunuz ? -
benimki faturalı hat normal mobil veriye geçince bu uyarıyı veriyor wifi de problem yok -
Facebook paketi almissiniz galiba o yüzden
hayır normal internet paketim var önce den böyle bir sıkıntı yoktu.. çözüm bulan olursa yazsın lütfen. -
aynı sorunu bende yaşıyorum çözümü bulan veye bilen arkadaşlar varsa yardımcı olun lütfen -
bekliyoruz. Birileri çıkar ve çözümü sunarsa memnun olurum.
Arkadaşlar telefona YAZILIM GÜNCELLEMESİ geldi herşey sıfırlandı ondan sonra facebook a giriş yaptım aynı uyarıyı verdi!!! Bir daha gösterme diye bir seçenek geliyor işaretleyince bir daha o uyarı çıkmıyor bilginize.... -
Aynı uyarıyı aylardır yaşıyorum. Çıldırmamak elde değil. çözen büyük sevap kazanır.
Çözüm bulan varmı turkcell e taşındım uyarı çıkıyor sürekli. Facebook turkcell liye ücretsizmiki?
hakkaten sürekli aynı uyarı bende bıktım ayarlardan kapatma yokmu bunu -
Şimdi de site hiç gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X