Şimdi Ara

Facebook Videoları Bile Donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ADSL Hızı(Kb/s): 14597 796
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 15068 1101
    SNR Sınırı (dB): 4.4 18.0
    Hat Zayıflaması(dB): 18.5 10.7
    Güç (dB): 18.6 12.1

Arkadaşlar 1 haftadır arıyorum normal gözüküyor değerleriniz deyip verdikleri dnsi girmemi söylüyorlar. Girsemde sonuç değişmiyor. Napılabilir fikri olan var mı? Değerler de bi anormallik var mı? Modem arayüzüne girip edindim bilgileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

test yaptığınızda hızınız 14 mü çıkıyor daha düşük bi değerdemi arayüz önemli ama arayüz anlık hızını söylemez ooakladan istanbul turk telekom asyayı seçip test yapın bi

wifiden yaptım şuan

download speed: 1.38 mbps

upload speed: 0.67 mbps

• quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

hocam wifi değil normal yapın şu testi

yaptım hocam

download speed: 1.90 mbps

upload speed: 0.68 mbps
  • sanırım sistemdeki açıkları kapamak için yazılımsal güncelleme yapılıyor. altyapı çalışması olabilir.
    akk ya girilmemesine rağmen, düşük hız alınmasının nedeni bu olabilir.
  • La_Quica kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar aradim tekrardan guzelve anlattim. Ariza kaydi olusturulmus falan dedi kota sinirlamasina da baktirdim. Dedim modem eski ondan mi falan diye onada belki dedi. Markasini soruyolar birde herseferinde. Ekipler size ulasacak falan dedi. Anlasilan sadece bekliyecegiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün düzelttiler mesaj geldi sonra videolar takılmadan oynamaya başladı çok hızlı değil ama en azından normal bi şekilde internet kullanabiliyorum çözüldü yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

Arkadaşlar bugün düzelttiler mesaj geldi sonra videolar takılmadan oynamaya başladı çok hızlı değil ama en azından normal bi şekilde internet kullanabiliyorum çözüldü yani.

Arıza kaydı açarken ne dediniz tam olarak?
  • Facebook videolarına throttling uygulanıyor tıpkı youtube videoları gibi.Vpn kullanmadan normal hızınızda izleyemiyorsunuz.TTnet kendi yapıyor yani kasıtlı olarak.Dns ile düzelecek bir iş değil maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.