Şimdi Ara

facebookta diğer sayfalar yazdıklarımı herkez görüyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela a grubunda birşey yazıyorum tüm arkadaşlarım görüyor bunu nasıl engellerim?

• Onu engellemenin yolu yok. O herkeste var, Sonralardan oldu zaten bu araştırmıştım bulamadım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Knıght

Onu engellemenin yolu yok. O herkeste var, Sonralardan oldu zaten bu araştırmıştım bulamadım bende.

yeni face açtım şimdi gruplar için,bisikletimi satıyorum diye resim koydum tüm akrabalar aradı paran mı yok diye
  • Boşver kardeş, Aldırış etme. Kimisi yorumunu görür es geçer. Kimisi de işte iğneliyerek laf atar gibi yazar. Akraba'da olsa değişmeyen bir kural bu. İlk açtığım hesabım da bende yaşamıştım bunları. Ama bu boş boş muhabbetler yüzünden, 2.nci açtığım Facebook hesabım da, Hiçbir Akrabamı eklemedim ve eklemeyeceğim de.! Arkadaşlar yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Knıght

Boşver kardeş, Aldırış etme. Kimisi yorumunu görür es geçer. Kimisi de işte iğneliyerek laf atar gibi yazar. Akraba'da olsa değişmeyen bir kural bu. İlk açtığım hesabım da bende yaşamıştım bunları. Ama bu boş boş muhabbetler yüzünden, 2.nci açtığım Facebook hesabım da, Hiçbir Akrabamı eklemedim ve eklemeyeceğim de.! Arkadaşlar yetiyor.

birde internet cahilleri var ki tüm sayfa benim sanıyor ne satıyorsun okadar diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.