Şimdi Ara

Faceit Anti Cheat açıkken csgo girememe sorunu yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim .. Faceit Anti Cheat açıkken csgoya girmiyor boyle bir hata alıyorum "Failed to load the launcher DLL: İstenen hizmeti tamamlamak için yeterli sistem kaynağı yok" videoda görüldüğü gibi . Anti cheat açık degılgen girebiliyorum.. Oyun dosyalrını dogruladım , antivürüs taraması yaptım yardım edin lütfen . 30 gb bos yer ver c de , d de 150 gb ... Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim .. video :
    Mertyoutube
    Faceit Anti Cheat açıkken csgo girmeme sorunu yardım ..
    https://www.youtube.com/watch?v=ytE3svdqe3E

• Sorun bazı Windows güncelleştirmelerinin Registry dosyalarını bozmasından kaynaklanıyor.
    - Faceit'i görev yöneticisinden kapatın.
    - Başlat tuşu ve R tuşlarına beraber basın.
    - Açılan ekrana regedit yazıp entera basın.
    - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\SystemCertificates\Root adresine gidin.
    - ProtectedRoots'a sağ tıklayıp izinlerden kendi hesabınızı seçip yanındaki tam kontrole izin verin yanındaki kutuya tik koyun.
    - Regedit ile işimiz bitmedi kapatmayın.
    - Görev yöneticisini açın. Servisler sekmesine geçip CryptSvc ervisine sağ tıklayıp durdurun.
    - Regedite geçip HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\SystemCertificates adresine gidin
    - Root keyi silin. Burada key herhalde serial demek ama kısayol tuşu olarak da çevirilebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.