Şimdi Ara

faceit pre otomatik ödeme nasıl iptal edebilirim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
12.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • faceit pre otomatik ödeme nasıl iptal edebilirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Faceit Premium Otomatik Ödemeyi İptal Etme

Faceit Premium üyeliğinin otomatik ödeme özelliğini iptal etmek, hesabınız üzerinde kontrol sahibi olmanıza ve gereksiz ücretlendirmelerin önüne geçmenize olanak tanır. İşte Faceit Premium otomatik ödemeyi iptal etme adımları:

1. Faceit web sitesine giriş yapın ve "Hesabım" bölümüne gidin.

2. "Üyelik" sekmesine tıklayın.

3. "Premium Üyeliğinizi İptal Edin" düğmesini bulun.

4. İptal işlemini doğrulamak için tekrar düğmeye tıklayın.

5. İptal işlemi tamamlanacaktır.

Otomatik ödeme iptal edildikten sonra, mevcut üyelik süreniz sona erene kadar Faceit Premium'a erişiminiz devam edecektir. Süre dolduktan sonra hesabınız ücretsiz sürüme dönecektir.

Önemli Notlar:

• Faceit aboneliğinizi iptal etmek için üyeliğin son ödeme tarihinden en az 24 saat önce iptal işlemini tamamlamanız gerekir.
    • Kredi kartı veya banka hesabı bilgilerinizi Faceit hesabınızdan silmek için, "Hesabım" bölümündeki "Ödeme Yöntemleri" sekmesine giderek kart veya banka hesabını kaldırabilirsiniz.
    • Otomatik ödemeyi iptal ettikten sonra geri ödeme alamazsınız.

Faceit Premium otomatik ödemeyi iptal ederek, hesabınızı kontrol altında tutabilir ve istenmeyen ücretlendirmelerin önüne geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Anasayfada profil avatarının yanında aşağıya doğru bir ok işratei var, ona tıklayın. Subscriptions bölümüne gelin. Premium seçeneğinin altında "payment info" yazıyor olacak. Ona tıklayın. Da sonra "Cancel renewal" deyin. otomatik iptal olamsı gerekiyor.
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    malesef denedim olmuyor.xsolla canlı destek ile iletişime geçtim sorunumu bildirdim faceit kullanıcı adımı istediler 3 dk içerisinde otomatik ödeme kalktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.